Logo Urban Heroes

Meer informatie?

Stap voor stap naar een nieuwe website

Een nieuwe website is er niet zomaar, het is een hele onderneming. Gelukkig weten wij de weg. Allereerst inventariseren we de wensen om zo tot een prijs te komen voor de website. Gaan we voor je aan de slag? Dan willen we jou en jouw bedrijf eerst goed leren kennen, dat vinden we belangrijk om tot het beste resultaat te komen.

Vervolgens gaan we aan de slag met een website structuur en webdesign wat aansluit bij jullie wensen en huisstijl. Zijn jullie enthousiast over de sitestructuur en het website ontwerp? Dan is de volgende stap om te gaan bouwen aan de nieuwe website. Onze developers zijn helemaal thuis in Drupal en draaien hun hand ook niet om voor een stukje maatwerk. Hierna is het zaak om de website te voorzien van content die begrijpelijk is voor de doelgroep en waar de zoekmachines ook blij van worden.

Maatwerk website

Vaak kunnen we klanten al bedienen met een website die binnen de basis opties van Drupal valt, heb je een aantal specifieke vereisten? Dan creëren onze developers een maatwerk website of webshop voor jou met behulp van Symfony. Eigenlijk kunnen we aan iedere wens voldoen. Vooraf kijken we samen naar de kosten en het tijdsbestek waarin de website gebouwd moet worden.

Een toegankelijke website

Urban Heroes heeft al veel ervaring met websites die moeten voldoen aan de WCAG-richtlijnen. Deze richtlijnen zorgen ervoor dat jouw website toegankelijk is voor iedereen. Ook voor bijvoorbeeld mensen met slecht zicht of mensen die gebruik maken van hulptechnologieën om te browsen. Door te voldoen aan de WCAG wordt de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verhoogd. Bovendien is het voor bepaalde sectoren vereist, denk aan een website voor een overheidsinstelling.

Een geoptimaliseerde mobiele website

Omdat de meeste gebruikers een webpagina mobiel bezoeken, is het erg belangrijk dat jouw website volledig geoptimaliseerd is voor mobiele bezoekers en responsive is naar ieder device. Met de functionaliteiten in Drupal en de ervaring van onze developers kun je rekenen op een optimaal werkende website voor mobiele gebruikers.

Een veilige website

Veiligheid staat voorop, ook op jouw website. Daarom werken we bij Urban Heroes volgens de normen van de ISO-certificeringen. Ook veiligheid van gegevens is erg belangrijk. We hebben hiervoor aandacht door bijvoorbeeld altijd te denken aan een cookie melding met toestemming van de gebruiker, SSL-certificaten, betrouwbare hosting, back-ups, updates van het systeem en de juiste snelheid van de website. Je kunt bij Urban Heroes ook een SLA-contract afsluiten voor onderhoud en service. Een veilige en actuele website is van groot belang.

Webshop wordt bediend op telefoon
Logo Urban Heroes

Enthousiast geworden?

Content die aanspreekt op de pagina

Als het moment daar is en je de nieuwe site kunt gaan vullen, is het hoog tijd om na te denken over content. niet alleen moet de content aansluiten bij je doelgroep, ook moeten zoekmachines de informatie goed kunnen verwerken zodat jouw pagina goed scoort in Google of Bing. Het vullen van de website kan veel werk zijn. Bij Urban Heroes kunnen we de website helemaal gevuld opleveren of verzorg je zelf het vullen van de pagina's, blogs en andere content. Als wij de website voor je vullen, heb je er geen omkijken meer naar. Wij zorgen voor content die op het gebied van SEO helemaal in orde is en we links gebruiken naar relevante pagina's. Heb je nog visuele elementen nodig? De designers maken het graag voor je. Urban Heroes heeft alle expertises gewoon in huis in Middelburg.

Monitoren van de website

Na de lancering van jouw website, wil je natuurlijk ook weten wat er allemaal op gebeurt met het verkeer op jouw website. Hoeveel bezoekers heb je, waar komen die bezoekers vandaan etc. Data is de basis om te kunnen verbeteren en te groeien naar succes. We zorgen ervoor dat Google Analytics ingesteld is zodat je altijd inzicht hebt in de manier waarop men door jouw website heengaat en hoe ze uiteindelijk uitkomen bij het formulier wat jij graag ingevuld wil zien. Samen met onze online specialisten kijken we hoe we de conversie van jouw site kunnen verhogen. Dit is een continu proces.

nick

Online marketing en basis zichtbaarheid

De dienstverlening van Urban Heroes houdt niet op bij het bouwen van de website, daarna kun je ook onze specialisten inschakelen op het gebied van social media, schrijven van een blog, implementeren van een mail systeem zodat je een nieuwsbrief kunt sturen, maar ook Google of Microsoft advertenties behoren tot de mogelijkheden. Als internet bureau zijn we compleet ingericht om jou het beste advies te geven en een langdurige samenwerking aan te gaan. Natuurlijk kun je de online marketing ook zelf beheren als klant en stel je af en toe een vraag voor hulp of zoek je de mogelijkheid om eens te sparren. Met bijna iedere wens kunnen onze specialisten je helpen.

Apps

Zoek je geen website, maar een app? Ook die ontwikkelen we. Urban Heroes is niet alleen websiteontwikkelaar, maar kan ook een app voor je bouwen. Dit is altijd maatwerk speciaal voor jou. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw wensen en budget.

pand urban heroes

Kies voor Urban Heroes; een bedrijf met ervaring

Overweeg je de keuze voor Urban Heroes en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem dan snel contact met ons op! Of het nu gaat om een app, website, webshop, artikel, het perfect vormgegeven beeld of een onvergetelijke online indruk, je bent bij ons aan het juiste adres. Als organisatie staan wij voor de no-nonsense mentaliteit. We zijn groot genoeg om alle facetten aan te bieden en klein genoeg om korte lijnen te behouden tijdens het traject. Wil je eens vrijblijvend kennis maken? Bel of mail ons en we komen direct in actie!