Vrouw die doos openmaakt
Twee mensen achter de laptop
Vrouw die doos uitpakt
Webshop wordt bediend op telefoon
Webshop De Drvkkery

Uitgelichte expertises

Er zijn een aantal van onze expertises zie we graag uitlichten met betrekking tot onze e-commerce klanten. Onze hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, de responsiveness van de webshops die we bouwen en de online marketing om de producten online te promoten.

Gebruiksvriendelijkheid

Vanaf de eerste meeting over een webshop houden we al rekening met de gebruiksvriendelijkheid. Hierin nemen we ook onze ervaringen uit het verleden mee. We zorgen ervoor dat producten en bestellingen gemakkelijk te beheren zijn, maar ook dat alle teksten en het beeldmateriaal volledig naar eigen wens aan te passen zijn via ons gebruiksvriendelijke CMS.

Webshop Chevaldo Omheiningen Achterkant

Responsiveness

Alle webshops die we bouwen zijn responsief. Een responsieve webshop houdt in dat de webshop correct meeschaalt op ieder browserformaat- en schermformaat. Dit maakt de webshops die wij bouwen dus erg gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen; of je nou op een smartphone, tablet of desktop zit. 

Webshop De Drvkkery

Online marketing

Online marketing heeft te maken met het online promoten van de producten en/of diensten van onze klanten. Dit kan op verschillende manieren. Enkele voorbeelden zijn via betaald zoekverkeer (zoals Google Shopping, zie bijgevoegde afbeelding), het aantal organische (gratis) bezoeken verhogen middels SEO, E-mailmarketing inzetten of gebruik maken van diverse social media kanalen.

Fleur de Café Online Marketing

Techniek & koppelingen

Qua techniek bij het bouwen van een webshop maken we gebruik van Drupal of Symfony. Google Merchant Center is een van de Google-diensten waar we regelmatig een koppeling mee maken om de producten in het Google-netwerk te vertonen. Voor het bijhouden van het gedrag van de bezoekers van de webshop maken we gebruik van Google Analytics 4.

Logo Drupal Logo Symfony Logo Google Analytics Logo Google Merchant Center
Erno

Wil je meer weten over onze expertises?