Heroes

Ons team

Klein, maar fijn. 

Erno
Erno
Eindbaas

Vader van drie kinderen, windsurfer, CrossFitter en Middelburger. Erno heeft Urban Heroes in 2010 opgezet en helpt klanten om complexe vraagstukken eenvoudig op te lossen.

Nick
Nick
Technische baas

Met eindeloos geduld maakt Nick samen met onze klanten de mooiste oplossingen op een snelle en efficiente manier. Wil je snel resultaat, ga dan even met Nick achter een scherm zitten en het is zo gefixt.

developer urban heroes
Jordy
Developer

Jordy is met zijn uitgebreide technische kennis van complexe oplossingen onze wizzkid. Hij werkt aan custom back-end systeem en maatwerkoplossingen met frameworks als Symfony.

ferry
Ferry
Developer

In het weekend is Ferry te vinden in zijn eigen recording studio. Doordeweeks houdt hij zich bezig met front-end ontwikkeling van websites en heeft hij een talent voor het creatief oplossen van problemen.

kevin de
Kevin
Developer

Het uitzoeken hoe je dingen kan laten werken zoals je wilt en het eindproduct in gebruik zien is voor Kevin elke dag weer een leuke interessante uitdaging. In zijn vrije tijd is Kevin graag creatief bezig met het schrijven van fantasy verhalen of is hij aan het gamen.

Sjoera
Sjoera
Designer

Sjoera is een enthousiaste collega die zelden recht op haar bureaustoel zit. Met haar creative brein ontwikkelt ze van alles voor onze klanten; van online banners tot een hele nieuwe huisstijl, Sjoera helpt je verder. En, dat doet ze altijd met een lach.

mischa
Mischa
Designer

Kleurt de plaatjes in :-) Maar dan wel op een manier die de functionaliteit versterkt en precies het juiste gevoel oproept bij de doelgroep. Tijdens het designen luistert hij het liefst naar oude punkmuziek. Oh ja, hij helpt ook een handje bij front-end development.

jill
Jill
Interactie designer

Interaction design is het functionele ontwerp van de website. Jill verdiept zich graag in de beleving van de gebruiker. Ze zorgt ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is en als prettig wordt ervaren, waardoor deze beter wordt bezocht en mensen terugkomen op je website.

naaman
Naäman
Online Marketeer

Naäman zorgt ervoor dat al jouw online campagnes optimaal draaien. Met als uitgangspunt dagelijkse groei en ontwikkeling realiseren. Als hij geen GIFjes aan het sturen is of eieren aan het bakken is voor zijn collega's. Naast Urban Heroes is hij op het korfbalveld (of in de kantine) te vinden.

content marketeer
Alexander
Content Marketeer

Als Alexander zich niet bezighoudt met marketingactiviteiten, is hij waarschijnlijk in de sportschool te vinden.
Als online marketing expert haalt hij enorm veel voldoening uit het helpen van onze klanten bij het verbeteren van hun online zichtbaarheid.

kim
Kim
Project Manager

Plannen en organiseren, zowel in haar vrije tijd als op de werkvloer bij Urban Heroes is wat Kim drijft. Het meedenken met de klant en projecten soepel en gestructureerd laten verlopen is wat zij graag doet. In haar vrije tijd wordt ze blij van de zon, etentjes, een goed gesprek, winkelen en alles wat met interieur te maken heeft. 

Tara Content Marketeer
Tara
Content Marketeer

Als het om content gaat, weet Tara er wel raad mee. Of het nu gaat om een nieuwe pagina op de website of een post op social media, ze maakt er altijd een tof stuk content van. In haar vrije tijd is ze veel buiten te vinden om een lekker stuk te wandelen of hard te lopen.