Ons Team

Klein, maar fijn.

Erno+Tramper
Erno

Erno Tramper

Projectmanager en Big Boss

Vader van drie kinderen, windsurfer, CrossFitter en work-a-holic. Erno heeft Urban Heroes in 2010 opgezet en werkt al bijna twee decennia aan grote, online projecten voor Kieskeurig, Nu.nl en SBS Broadcasting.

Nick

CTO / Lead-developer

Met eindeloos geduld maakt Nick samen met onze klanten de mooiste oplossingen op een snelle en efficiente manier. Wil je snel resultaat, ga dan even met Nick achter een scherm zitten en het is zo gefixt.

Jlkjshfdsfsa
Jordy

Jordy

Developer

Jordy is met zijn uitgebreide technische kennis van complexe oplossingen als Symfony onze wizzkid en hij werkt aan custom back-end systemen en maatwerkoplossingen (als hij met zijn telefoon geen satellieten aan het neerhalen is).

Niels

Developer

Niels, a.k.a. Co de Klopper, is sinds eind 2017 in dienst als developer bij UH. Zijn rol is het bouwen van maatwerk oplossingen doormiddel van Symfony. Daarnaast houdt hij zich bezig met diverse kleine aanpassingen in Drupal.

Martin

Developer

In het weekend mixt hij hij graag diverse EDM plaatjes en poolt hij in de Zeeuwse competitie. Hij is sinds begin 2018 in dienst als Drupal developer en vertaalt daarbij visuele ontwerpen tot functioneerde websites. Daarbij behoort ook het uitdenken van technische oplossingen.

sdsafgdf
urban heroes lifting

Enno

Lead online marketeer

Hij heeft zich na zijn studie ontwikkeld in online marketing en eCommerce. Dit deed hij onder andere van 2012 tot 2016 bij top-30 Twinkle speler Bax-shop. In zijn vrije tijd besteed hij heel wat uren aan CrossFit. Hij haalt het meeste energie uit slimme oplossingen en succesvolle campagnes.

Kim+Koppejan+Online+Marketeer
kim urban heroes

Kim

Online marketeer

De online marketing is een wereld die nooit stil staat, nieuwe ontwikkelingen komen en gaan in rap tempo en dat maak het voor Kim een erg interessant vak. Haar enthousiasme en passie voor de online marketing brengt ze dan ook graag over op de personen waarmee ze samenwerkt.

Naaman+Matitaputty+Online+Marketeer
Naaman

Naäman

Online marketeer

Koffie en Korfbal, naast werken bij Urban Heroes de twee belangrijkste dingen in zijn leven. Naäman zorgt ervoor dat al jouw online campagnes optimaal draaien. Met als uitgangspunt dagelijkse groei en ontwikkeling realiseren. Als hij geen GIFjes aan het sturen is.

‘Wie zijn wij’ video serie!

Leer ons kennen in 9 korte video’s. In de tweede video vertellen we wat we vinden van onze collega’s!

Jill+de+Bokx+interactieontwerpster
jill urban heroes

Jill

Interactiedesigner

Interaction design is het functionele ontwerp van de website. Jill verdiept zich graag in de beleving van de gebruiker. Ze zorgt ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is en als prettig wordt ervaren, waardoor deze beter wordt bezocht en mensen terugkomen op je website.

Mischa

Designer

Dat moet Mischa nog schrijven! (zegt genoeg)

Joris+online+marketeer+urban+heroes
joris online marketeer gifje

Joris

Online marketeer

Muziek en koffie. De belangrijkste dingen in het leven! Daarom is Joris in het weekend radio DJ en sidekick bij het lokale radiostation. Doordeweeks zet hij zich voor de volle 100% in om samen resultaat te halen. Natuurlijk altijd serieus, maar met een gezonde dosis humor.

Remko+nugteren
urban heroes breda remko

Remko

Sales

Remko heeft al heel wat online ervaringsuren in de rugzak, van Sanoma tot operationeel directeur bij Traffic Builders. En nu vind je Remko bij onze vestiging in Breda!

Tijs

Online Marketeer

De online marketing wereld is een voortdurend in ontwikkeling en daardoor is dit een interessante en uitdagende wereld voor Tijs. In zijn vrije tijd haalt Tijs zijn energie uit sporten en is hij daarom ook regelmatig te vinden op de tennisbaan.

Colin

Stagiair Online Marketing

Als ik niet met school bezig ben, dan game ik vaak met mijn vrienden. Dat betekent dat voor mij teamwork centraal staat. Zo zal ik er voor zorgen dat er door middel van een goede samenwerking het beste resultaat behaalt zal worden.

Werken+bij+Urban+Heroes

Deel worden van ons team?

Heb je talent en lijkt het je leuk om deel te worden van ons team? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie!