Ons Team

Klein, maar fijn.

 
Erno Tramper.jpg

Erno Tramper

Projectmanager en big boss

Vader van drie kinderen, windsurfer, CrossFitter en work-a-holic. Erno heeft Urban Heroes in 2010 opgezet en werkt al bijna twee decennia aan grote, online projecten voor Kieskeurig, Nu.nl en SBS Broadcasting.

Nick van Boven Drupal Developer.jpg

Nick

CTO / lead-Developer

Met eindeloos geduld maakt Nick samen met onze klanten de mooiste oplossingen op een snelle en efficiente manier. Wil je snel resultaat, ga dan even met Nick achter een scherm zitten en het is zo gefixt.

xncsidfaisdfuhlausfnaksjdnf.png

Jordy

Developer

Jordy is met zijn uitgebreide technische kennis van complexe oplossingen als Symfony onze wizzkid en hij werkt aan custom back-end systemen en maatwerkoplossingen (als hij met zijn telefoon geen satellieten aan het neerhalen is).

Niels Tholenaar Drupal Developer.jpg

Niels

Developer

Niels, a.k.a. Co de Klopper, is sinds eind 2017 in dienst als developer bij UH. Zijn rol is het bouwen van maatwerk oplossingen doormiddel van Symfony. Daarnaast houdt hij zich bezig met diverse kleine aanpassingen in Drupal.

Martin-langeberg-websitebouwer.png

Martin

Developer

In het weekend mixt hij hij graag diverse EDM plaatjes en poolt hij in de Zeeuwse competitie. Hij is sinds begin 2018 in dienst als Drupal developer en vertaalt daarbij visuele ontwerpen tot functioneerde websites. Daarbij behoort ook het uitdenken van technische oplossingen.

 

Jill de Bokx interactieontwerpster.jpg

Jill

Interactiedesigner

Interaction design is het functionele ontwerp van de website. Jill verdiept zich graag in de beleving van de gebruiker. Ze zorgt ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is en als prettig wordt ervaren, waardoor deze beter wordt bezocht en mensen terugkomen op je website.

 

‘Wie zijn wij’ video serie!

Leer ons kennen in 9 korte video’s die we vanaf 18 februari wekelijks publiceren! In de tweede video vertellen wat we vinden van onze collega’s!

 
 
 
 
sdsafgdf.jpg
thykjh45w2gwds.png

Lead Online marketeer

Hij heeft zich na zijn studie ontwikkeld in online marketing en eCommerce. Dit deed hij onder andere van 2012 tot 2016 bij top-30 Twinkle speler Bax-shop. In zijn vrije tijd besteed hij heel wat uren in de CrossFit box om training te volgen en training te geven. Hij haalt het meeste energie uit slimme oplossingen en succesvolle campagnes.

Naaman Matitaputty Online Marketeer.jpg

Naäman

Online Marketeer

Koffie en Korfbal, naast werken bij Urban Heroes de twee belangrijkste dingen in zijn leven. Naäman zorgt ervoor dat al jouw online campagnes optimaal draaien. Met als uitgangspunt dagelijkse groei en ontwikkeling realiseren. Als hij geen GIFjes aan het sturen is.

Kim Koppejan Online Marketeer.jpg

Kim

Online marketeer

De online marketing is een wereld die nooit stil staat, nieuwe ontwikkelingen komen en gaan in rap tempo en dat maak het voor Kim een erg interessant vak. Haar enthousiasme en passie voor de online marketing brengt ze dan ook graag over op de personen waarmee ze samenwerkt.

joris online marketeer urban heroes.jpg

Joris

Online marketeer

Muziek en koffie. De belangrijkste dingen in het leven! Daarom is Joris in het weekend radio DJ en sidekick bij het lokale radiostation. Doordeweeks zet hij zich voor de volle 100% in om samen resultaat te halen. Natuurlijk altijd serieus, maar met een gezonde dosis humor.

remko nugteren.jpg

Remko

Sales

Remko heeft al heel wat online ervaringsuren in de rugzak, van Sanoma tot operationeel directeur bij Traffic Builders. En nu vind je Remko bij onze vestiging in Breda!

Werken bij Urban Heroes.gif
 

Deel worden van ons team?

Heb je talent en lijkt het je leuk om deel te worden van ons team? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

 
 

Monika

Admin

Debit en Credit: weinig mensen vinden het leuk, maar iemand moet het doen. Monika is hierin toevallig opgeleid en daarmee geknipt voor deze job!