Dienstverlening is een brede branche. Dit zien wij ook terug in onze diversiteit aan klanten. Wat deze klanten wél allemaal gemeen hebben, is dat zij willen laten zien wat ze kunnen. Bijvoorbeeld door het tonen van projecten of bewijslast op hun website. Een overzichtelijke website, die hun huisstijl uitstraalt en waarmee de klant zich onderscheidt is daarom een must.

Opgeleverde producten

Zogezegd, zo gedaan. We ontwikkelden diverse websites voor diverse klanten in de dienstverleningsbranche. Dit zijn websites op maat, zodat de website aansluit bij de wensen en huisstijl van de klant. Klanten kunnen zelf gemakkelijk content, zoals projecten, toevoegen aan de website door het gebruiksvriendelijke CMS (interface). Deze interface realiseerden wij zelf in Drupal.

STEAM Consultancy, AddVision en Hoveniersbedrijf Minderhoud hebben alle drie een authentieke website waarbij projecten een eigen plek kregen. Een ander goed voorbeeld van tonen wat je kunt is de website van Dek Opleidingen, Sauer en Oonk of De Animatie Compagnie.

Wat is jouw verhaal?

Naast het ontwikkelen van websites hebben we voor een aantal klanten ook social media campagnes uitgezet, plaatsen we content op de website, schrijven we SEO-teksten en voeren we campagnes via Google Ads. Misschien wil je meer informatie of ook zo’n overzichtelijke en onderscheidende website op maat gemaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Social media ads
Erno

Samen de mogelijkheden bekijken voor jouw bedrijf?