Over ons

In 2010 ben ik (Erno) alleen begonnen met Urban Heroes. Al snel kwam mede-eigenaar Nick erbij en inmiddels zijn we gegroeid naar 11 hero’s. Van een startende onderneming naar een professioneel bedrijf met een gevestigde naam in onze branche.

We zijn begonnen met de bouw van webapplicaties gebaseerd op het Content Management Systeem (CMS) Drupal en het framework Symfony en het hosten van deze applicaties. Hierna is interactie ontwerp, visueel ontwerp en online marketing aan onze dienstverlening toegevoegd.

Inmiddels zijn wij een full-service bureau dat onze klanten van idee tot campagne helpt bij het online onder de aandacht brengen van hun product en/of dienst. Informatiebeveiliging staat bij ons erg hoog op de agenda en we werken dan ook conform ISO27001 en leggen de laatste hand aan onze certificering.

pand urban heroes

Ons pand

We zijn begonnen op de Dam 55 en zitten nu in de oude Middelburgse sauna op de Dam 45 in Middelburg. In ons kantoor vind je nog tal van verwijzingen naar de sauna. Wat denk je van vergaderen in een Turks stoombad of tafeltennissen in het zwembad?

Ons kantoor is een eigen pand waarin we steeds verder werken naar een zelfvoorzienend bedrijf. Zo zijn we volledig ‘van het gas af’, qua energievoorziening werken we naar zelfvoorzienend toe, ons wagenpark is grotendeels elektrisch en we verbouwen onze eigen tomaten. Hoe duurzaam wil je het hebben?

Nauwe samenwerking