Logo Urban Heroes

Meer informatie?

Stap voor stap naar een design

Een nieuw design moet uitstralen wie jij bent als bedrijf en de weg naar het juiste beeld is soms lang. Gelukkig weten wij de weg in de wereld van design en vormgeving.  Allereerst inventariseren we de wensen om zo tot een prijs te komen voor jouw ontwerpvraag. Gaan we voor je aan de slag? Dan willen we jou en jouw bedrijf eerst goed leren kennen, dat vinden we belangrijk om tot het beste resultaat te komen.

Om jullie te leren kennen, houden we bijvoorbeeld een card sorting of vinden we een andere manier om de belangrijkste pijlers van jullie bedrijf te identificeren. Vervolgens gaan we aan de slag met een eerste opzet om te zien of we op één lijn liggen. Soms kan de designer je nog verrassen met zijn of haar ontwerp. Zijn jullie enthousiast over het eerste ontwerp? Dan is de volgende stap om de nieuwe stijl verder uit te bouwen tot bruikbare templates en elementen voor jouw drukwerk, goodies, sociale media of website.

Online (web)design

Zoek je een nieuwe website? Dan maakt de webdesigner van Urban Heroes een gaaf ontwerp voor jouw nieuwe website. Het ontwerp moet er niet alleen helemaal volgens jouw stijl uitzien, het moet ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn, schaalbaar en toegankelijk voor iedere gebruiker.

Online banners ontwerpen

De kans is groot dat je ook online aan de slag gaat met adverteren. Dit kan met tekstadvertenties zijn, maar ook met bijvoorbeeld online bannering. Op diverse websites is jouw banner dan als reclame te zien. We noemen dit display advertenties. De banner die je hiervoor gebruikt moet volledig geoptimaliseerd zijn om iedere bezoeker te verleiden om jouw banner aan te klikken. De designers van Urban Heroes helpen je aan een pakkend beeld voor jouw online campagne.

Webshop wordt bediend op telefoon
Logo Urban Heroes

Enthousiast geworden?

Huisstijl ontwerpen

Een huisstijl is kort gezegd de visuele identiteit van de organisatie, al het beeld dat je naar buiten brengt als bedrijf. Al deze elementen worden samengevat in een huisstijl handboek. Zo weet iedereen die ermee aan de slag gaat wat de regels zijn en hoe jij wilt dat jouw bedrijf wordt gezien. Ook zitten er templates in waar je zelf eventueel mee aan de slag kunt gaan. Als je een nieuwe huisstijl nodig hebt, ontzorgen we je van A tot Z.

Logo vormgeven

Heb je geen hele nieuwe huisstijl nodig, maar ben je alleen op zoek naar een logo? Ook dat is mogelijk. Vaak kunnen onze designers een combinatie maken van diverse pijlers die allemaal gecombineerd worden in één pakkend beeld. Wil je daarna producten bedrukken met het logo, daar maken onze designers zo een mock-up van voor jou.

nick

Drukwerk

Naast online, kun je ook nog steeds offline adverteren met goede resultaten. Of het nu gaat om het opmaken van een krantenadvertentie, flyers of visitekaartjes, de designers van Urban Heroes kunnen het allemaal. Ook voor het grotere werk zoals een brochure of een glossy kun je bij ons terecht. Bovendien kun je een brochure of glossy zowel online als offline gebruiken. 

Content creatie

De copywriters van Urban Heroes denken graag met de designer mee over de inhoud en de tekst van een brochure. De content kun je helemaal aan ons uitbesteden, op die manier ben je volledig ontzorgt. De designer en de copywriter werken nauw samen om de best mogelijke inhoud voor jouw drukwerk te maken. Van tekst tot infographic, alles is mogelijk. Als compleet marketingbureau heeft Urban Heroes al deze expertises gewoon in huis in Middelburg.

Zelf aan de slag met vormgeving

Ben je zelf handig met vormgeving, maar ben je niet in staat om een hele huisstijl te ontwerpen? Dat geeft niks. De designers van Urban Heroes maken naast een huisstijl handboek ook templates. Dit kunnen templates zijn voor sociale media of bijvoorbeeld voor flyers of visitekaartjes, wat jij makkelijk vindt. Uiteindelijk kun je er zelf mee aan de slag.

pand urban heroes

Kies voor Urban Heroes; een bedrijf met ervaring

Overweeg je de keuze voor Urban Heroes en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw grafische vraagstuk? Neem dan snel contact met ons op! Of het nu gaat om een huisstijl, website, logo, brochure, of een onvergetelijke online indruk, je bent bij ons aan het juiste adres. Als organisatie staan wij voor de no-nonsense mentaliteit. We zijn groot genoeg om alle facetten aan te bieden en klein genoeg om korte lijnen te behouden tijdens het traject. Wil je eens vrijblijvend kennis maken? Bel of mail ons en we komen direct in actie!