Kunnen jullie een website met koppeling naar een boekingssysteem creëren die gemakkelijk zelf te beheren is? We merken bij verschillende klanten binnen de leisure branche dat deze vraag vaak naar voren komt. Het antwoord daarop is ja, dat kunnen wij! Voor veel verschillende klanten binnen de leisure branche heeft ons team dit waar mogen maken.

Opgeleverde producten

Voor verschillende klanten ontwikkelden we verschillende websites met uiteenlopende wensen en een uitstraling in de huisstijl van elke klant. De koppeling met een boekingssysteem naar wens zorgt ervoor dat boekingen via de website gegenereerd worden. Op de homepagina wordt dan bijvoorbeeld een balk weergeven om te boeken of een duidelijke boekingsknop.

Voorbeelden websites

Techniek & koppeling

Waar we voor Zoet & Slaap een compleet nieuwe huisstijl creëerden, zetten we voor Strandhotel Domburg en Ingenhousz Breda hun offline huisstijl om naar een online huisstijl. Voor het ontwikkelen van websites gebruiken we een Drupal systeem. Drupal maakt het mogelijk om gemakkelijk boekingssystemen naar keuze te koppelen. Daarbij heeft Drupal een zelf ontwikkeld, gebruiksvriendelijk CMS. Iets wat we van veel klanten tijdens CMS-trainingen terug horen. Door de vertalingsmogelijkheid van Drupal, werden meerdere websites meertalig gerealiseerd.

Online marketing

Ook met online marketing ondersteunen wij diverse klanten uit deze branche. Denk hierbij aan het opzetten van een nieuwsbrief, maar ook het creëren en plaatsen van berichten op social media of campagnes voeren via Google Ads

Nieuwsbrief en Instagram Strandhotel Domburg

Kennismaken

Wil jij ook een website met koppeling naar een boekingssysteem die gemakkelijk zelf te beheren is? Ondersteuning bij jouw online marketing? Of gewoon wat meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Erno

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Meer Hero projecten

Logo van Strandhotel Domburg Logo van Ingenhousz Logo van de vier patriciërs