Online Marketing

We zorgen ervoor dat je online goed zichtbaar en vindbaar bent, in de bekende zoekmachines, social media en e-mails. Zowel betaald als organisch. Omdat we er alles uit willen halen wat erin zit, zorgen we ervoor dat we jouw bedrijf door en door leren kennen. We monitoren, analyseren en geven je inzicht in wat jouw investering oplevert en of de doelstellingen behaald worden. Bovendien nemen we alle uitdagingen aan, als dit maar leidt naar een groter online succes van jouw bedrijf. Hier worden wij blij van en jij straks ook!  
 

Ons proces

We starten altijd met een kennismaking. Dat kan bij ons op locatie of wij komen naar jou toe. Tijdens de kennismaking leren we je bedrijf beter kennen en bespreken we waar je naartoe wilt. Samen bepalen we de doelstellingen die passen bij je bedrijfsstrategie. We gaan vragen beantwoorden als, wie is je doelgroep, waar bevind je doelgroep zich en wat zijn je doelen. Dit brengt ons naar het volgende punt en dat is het uitwerken van je online strategie. 

We bespreken de onlinestrategie die we hebben opgesteld, de bijbehorende werkzaamheden, het budget en de tijdsinvestering. Ben je tevreden? Dan starten we met de werkzaamheden zoals afgesproken. Tussentijds hebben we regelmatig contact over de voortgang en sturen we bij waar nodig, zodat we samen het maximale eruit halen. 

Wat we doen

Online marketing strategie

Een sterke en doordachte online marketing strategie is het fundament van je online succes. We gaan samen kijken waar je bedrijf staat, welke richting je op wilt en hoe we daar gaan komen. Met deze inzichten werken we samen toe naar de beste aanpak voor jouw bedrijf. 

E-mailmarketing

Een sterke manier om je doelgroep te bereiken is via e-mails. Belangrijk is wel dat je e-mails o.a. uniek, relevant en persoonlijk zijn. Onze online marketeers maken een template die past bij je bedrijf, zorgen ervoor dat dat de content goed leesbaar is op verschillende devices en geven graag uitleg over hoe je automatische abandoned cart e-mails instelt. We helpen je graag op weg!

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Een vraag die we vaak horen is “hoe kom ik hoger in Google?”. Met een sterke SEO-strategie die wordt opgesteld door onze seo-specialisten zorgen we ervoor dat je een hogere positie gaat bereiken en je organische bezoekers gaan toenemen. Ook als je bent weggezakt in Google of een penalty hebt gehad helpen wij je graag om weer op het oude niveau te komen.

Social media marketing

Social media platformen zijn ideaal om je doelgroep te bereiken, je naamsbekendheid te vergroten en om interactie aan te gaan. Maar hoe begin je? Het aanmaken van een social media account is snel gedaan, maar het bedenken en realiseren van interessante en passende content vergt tijd. We beantwoorden daarom graag je vragen, helpen je met het beheren, realiseren of adverteren van je social media accounts. 
 

Online adverteren

Een effectieve advertentie in Google, een Linkedin, Instagram of Facebook campagne? Of toch een campagne op TikTok of Snapchat? Met online adverteren bereik je op een gerichte manier je doelgroep. De mogelijkheden binnen online adverteren zijn groot en daarom starten we met een plan die past bij jouw budget en doelen. Vervolgens creëren we campagnes die passen bij je doelgroep. Samen gaan we voor het maximale resultaat! 

CRO

Een website is meer dan een mooi design, het belangrijkste is dat je website of webshop gebruiksvriendelijk is. Is dit niet het geval, dan haken gebruikers af voordat ze converteren. Door je website continu te testen en te optimaliseren zorgen wij ervoor dat het maximale uit je website wordt gehaald. Moet deze button een andere kleur krijgen? Moet het contactformulier op een andere plaats? We gaan je website optimaliseren zodat de frequentie en de hoeveelheid van conversies in je website gaan stijgen. 

Content marketing

Met sterke en unieke content vergroot je de online zichtbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf en/of dienst. Maar waar moet je beginnen? Wij helpen je graag met het creëren van deze content. Van het schrijven van teksten, fotografie en maken van (geanimeerde) banners. We hebben alles in huis om jouw bedrijf en/of dienst te voorzien van waardevolle en succesvolle content die aansluit op je doelgroep en de zoekmachines.

Workshops en trainingen

Wil je graag zelf aan de slag gaan met de online marketing voor je bedrijf maar mis je de kennis of handvatten om te beginnen? Wij bieden trainingen, workshops en begeleiding aan zodat je zelf aan de slag kunt met je online succes!

Nauwe samenwerking

We werken het meeste vanuit het Urban Heroes HQ. Maar de mooiste resultaten behalen we door samen te werken. Daarom zitten we graag regelmatig samen met onze klanten. Zo houden we de lijnen strak en kunnen we maximaal renderen.

Online marketeer op locatie

Op zoek naar een online marketeer bij jou op de werkvloer? Onze marketeers komen graag bij jou op locatie werken. Hierdoor ontstaat net dat extra stukje verbinding met bijvoorbeeld de afdelingen of het productassortiment. 

Onze Online Marketeers

naäman matitaputty online marketeer
Naaman

Naäman

Online marketeer

Naäman zorgt ervoor dat al jouw online campagnes optimaal draaien. Met als uitgangspunt dagelijkse groei en ontwikkeling realiseren. Als hij geen GIFjes aan het sturen is. Naast Urban Heroes is hij op het korfbalveld (of in de kantine) te vinden.

kim koppejan urban heroes
kim urban heroes

Kim

Project manager

De online marketing is een wereld die nooit stil staat, nieuwe ontwikkelingen komen en gaan in rap tempo en dat maak het voor Kim een erg interessant vak. Haar enthousiasme en passie voor de online marketing brengt ze dan ook graag over op de personen waarmee ze samenwerkt.

Céline

Online marketeer

Met haar frisse blik op communicatie en creatieve geest, versterkt Céline Urban Heroes in de online marketing. Als content marketeer houdt zij zich onder andere bezig met het schrijven van teksten en social media.

Vertel ons over jouw project!