Ons proces

We starten altijd met een kennismaking. Dat kan bij ons op locatie of wij komen naar jou toe. Tijdens de kennismaking leren we je bedrijf beter kennen en bespreken we waar je naartoe wilt. Samen bepalen we de doelstellingen die passen bij je bedrijfsstrategie. We gaan vragen beantwoorden als, wie is je doelgroep, waar bevindt je doelgroep zich en wat zijn je doelen. Dit brengt ons naar het volgende punt en dat is het uitwerken van je online strategie. 

We bespreken de online strategie die we hebben opgesteld, de bijbehorende werkzaamheden, het budget en de tijdsinvestering. Ben je tevreden? Dan starten we met de werkzaamheden zoals afgesproken. Tussentijds hebben we regelmatig contact over de voortgang en sturen we bij waar nodig, zodat we samen het maximale eruit halen. 

Kennismaken

Wat wij doen

Online Marketing Urban Heroes
Creativiteit, strategie en data
Social Media Marketing
Social media platformen zijn ideaal om je doelgroep te bereiken, je naamsbekendheid te vergroten en om interactie aan te gaan. We beantwoorden graag je vragen of helpen graag met het beheren, realiseren of adverteren van je social media accounts.
online marketing strategie
Een duidelijke richting
Online Marketing strategie
Een sterke en doordachte online marketing strategie is het fundament van je online succes. We gaan samen kijken waar je bedrijf staat, welke richting je op wilt en hoe we daar gaan komen.
Nauwe samenwerking
Een pakkende boodschap
E-mailmarketing
Een sterke manier om je doelgroep te bereiken is via e-mails, ook wel nieuwsbrieven. We ontwerpen en realiseren een template die past bij je bedrijf. Bedenken toffe ideeën en werken deze uit. We gaan jouw klant raken met een boodschap die hen boeit. Daarnaast zorgen we ervoor dat de content goed leesbaar is op verschillende devices. Ofwel, wij zetten jouw doelgroep aan tot de gewenste actie!
seo online marketing afbeelding
Zoekmachine optimalisatie
SEO
Een vraag die we vaak horen is “hoe kom ik hoger in Google?”. Met een sterke SEO-strategie die wordt opgesteld door onze SEO-specialisten zorgen we ervoor dat je een hogere positie bereikt en je organische bezoekers gaan toenemen.
iphone social media icons
Meetbaar, effectief en relevant
Online adverteren
Met online adverteren (Google (SEA), Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat) bereik je op een gerichte manier je doelgroep. De mogelijkheden binnen online adverteren zijn groot. Daarom starten we met een plan die past bij jouw budget en doelen. Vervolgens creëren we creatieve campagnes die passen bij je doelgroep. Samen gaan we voor het maximale resultaat!
CRO
Conversieoptimalisatie
CRO
Als je website niet gebruiksvriendelijk is, haken gebruikers af voordat ze converteren. Door je website te testen zorgen wij ervoor dat het maximale uit je website wordt gehaald. We gaan je website optimaliseren, zodat de frequentie en het aantal conversies in je website stijgt.
content marketing
Wat is jouw verhaal?
Content Marketing
Met sterke en unieke content vergroot je de online zichtbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf en/of dienst. Maar waar moet je beginnen? Wij helpen je graag met het schrijven van pakkende teksten.

Workshops & trainingen

Wil je graag zelf aan de slag gaan met de online marketing voor je bedrijf, maar mis je de kennis of handvatten om te beginnen? Wij bieden trainingen, workshops en begeleiding aan. Hierna kun je zelf aan de slag met het behalen van je online succes!

 

Nauwe samenwerking

We werken het meeste vanuit het pand in hartje Middelburg, maar de mooiste resultaten behalen we door samen te werken. Daarom zitten we graag regelmatig samen met onze klanten. Zo houden we de lijnen strak en kunnen we maximaal renderen.

 

Workshops en trainingen

Online Marketeer op locatie

Op zoek naar een online marketeer bij jou op de werkvloer? Onze marketeers komen graag bij jou op locatie werken. Hierdoor ontstaat net dat extra stukje verbinding met bijvoorbeeld de afdelingen of het productassortiment.

naaman

Samen online succes creëren?