Online Marketing

Online marketing is essentieel voor een webshop of website. Onze online marketingspecialisten kunnen je helpen om je website of webshop beter vindbaar te maken, zodat deze meer resultaat gaat opleveren. We weten hoe we je doelgroep kunnen bereiken en hoe we die zo soepel mogelijk naar het doel van jouw website kunnen leiden; een verkoop, contactopname of wat het websitedoel ook is.

Zo verhogen we met AdWords/online adverteren en zoekmachineoptimalisatie (SEO) je vindbaarheid en kunnen we met contentmarketing en e-mailmarketing werken aan een langdurige relatie tussen jou en je bezoekers. Samen met jou bepalen we een duidelijke onlinestrategie voor de marketingkanalen.

 
Online adverteren diensten Urban Heroes.jpg

Online Adverteren

Op zoek naar effectieve advertenties in Google of een scherpe Facebook post om te promoten? Hier vind je alle informatie omtrent online adverteren. Oja, wist je al dat we officieel Google Partner zijn?

 
 
 
Zoekmachineoptimalisatie Dienst urban heroes.jpg

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

"hoe kom ik hoger in Google?" is een veelgestelde vraag. Onze SEO experts kunnen je helpen bij het stellen van doelen, inschatten van kansen en behalen van resultaten. Weggezakt in Google? Penalty gehad? Ook wij helpen je om weer terug te komen op het oude niveau.

 
Emailmarketing Urban Heroes diensten.jpg

E-mail marketing

Op zoek naar een goede nieuwsbrief template? Onduidelijk wat het beste verzendtijdstip is? Hoe stel ik een automatisch abandoned cart e-mail in?
Onze online marketeers hebben bakken ervaring en helpen je graag opweg?

 
 
 
Social media diensten Urban Heroes.jpg

Social Media

Laat ons je Social Media onderhouden

 
Content Marketing_UH.jpg

Content

Website content nodig? Wij schrijven teksten, maken banners, schieten foto's en leveren daarmee producten op maat. Door onze jaren lange ervaring met content creatie zal deze altijd aanlsuiten op zowel je doelgorep als op de zoekmachines.

 
 
 
Lokale marketing_UH_middelburg.jpg

Lokale (online) marketing

Hoe pak je jouw positie als lokaal bedrijf tussen de grote internetreuzen? Wij kennen de tools en strategieen. Interesse? Kijk dan hier!