De overheidssector is breed en veelzijdig. Dit merken wij ook als we kijken naar onze klanten. Denk hierbij aan de Provincie Zeeland, scholen zoals CSW en Nehalennia, maar ook poppodium de Spot en het Zeeuws Maritiem MuZEEum. Niet alleen de branche is divers en breed, ook hun doelgroepen zijn uiteenlopend. Van inwoners tot scholieren en hun ouders/verzorgers en van kunst- en cultuur liefhebbers tot aan muziekfanaten. Voor elk van deze klanten ontwikkelden we een website waarmee zij hun doelgroep kunnen informeren.

Veiligheid voorop

Veiligheid is voor elke klant belangrijk, maar voor klanten als de Provincie Zeeland of Veiligheidsregio's nog net iets meer. Daarom zijn wij bezig met een ISO27001 certificering, werken we met het veilige Drupal Content Management Systeem en zijn we goed op de hoogte van de wensen en eisen voor een toegankelijke website met eventueel een WCAG 2.1 niveau A en AA status. Hierdoor, en mede door onze ervaring met overheden, ontwikkelden wij voor de Provincie Zeeland een toegankelijke en veilige website met een zelf ontwikkelde, gebruiksvriendelijke interface die ook nog eens 24/7 support krijgt.

Uitmuntend design

Voor de scholen CSW en Nehalennia, Poppodium de Spot en MuZEEum lag de nadruk vooral op design. We realiseerden diverse websites met stuk voor stuk een aantrekkelijk en uitnodigend uiterlijk in de eigen huisstijl en dus herkenbaar voor hun doelgroep. Naast dat toegankelijkheid centraal stond, moest het ook mogelijk zijn om veel informatie te delen op een makkelijke en overzichtelijke manier.

Techniek & koppeling

Waar we voor Provincie Zeeland een multisite platform ontwikkelden, maakten we voor de Spot een website met koppeling naar een ticketsysteem. Voor het ontwikkelen van websites gebruiken we een Drupal Content Management Systeem. Drupal maakt het mogelijk om gemakkelijk verschillende systemen te koppelen. Zo hebben we bij Poppodium de Spot een ticketsysteem gekoppeld, zodat bezoekers via de website een kaartje kunnen kopen voor een evenement.

Mede door de zelfontwikkelde, gebruiksvriendelijke interface in het Drupal Content Management Systeem, is het voor het medewerkers van deze klanten gemakkelijk om de website zelf volledig te beheren. We horen altijd terug dat het beheren van een website nog nooit zo eenvoudig was.

Andere werkzaamheden

Naast de realisatie van verschillende websites binnen de overheidsbranche leverden we ook een aantal apps op. Een voorbeeld hiervan is een app voor veiligheidsregio’s waar zij gemakkelijk meldingen in kunnen voeren. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Een website, app of ondersteuning bij jouw online marketing? Of gewoon wat meer informatie? Laten we eens samen zitten en de mogelijkheden bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

App Zeeland Veilig
Erno

Laten we kennismaken en de mogelijkheden bekijken!