Zoekmachine adverteren (SEA)

Met SEA kopen we de advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten in de zoekmachine. Dit door te bieden op bepaalde zoektermen. Je rekent af per klik op de advertentie. Minimale kosten zijn 5 cent per klik. En daarnaast is het mogelijk om een dag budget aan te geven, zodat je nooit meer betaald dan je wilt per dag. Onze marketingspecialisten kunnen samen met jou de zoekwoorden bepalen die jouw doelgroep als zoekterm gebruikt. Als iemand dan een van deze termen gebruikt in de zoekmachine, dan wordt jouw advertentie weergeven.

Met SEA is het dus mogelijk om heel gericht de doelgroep van jouw website of webshop te bereiken. De resultaten worden meetbaar gemaakt door onze specialist. Zo kan je precies zien hoeveel bezoekers de campagne jou heeft opgeleverd en wat de uitgaven zijn per verkoop, lead of contactaanvraag. Met deze resultaten kunnen wij de online campagne weer optimaliseren, zo blijf je optimaal rendement halen uit jouw SEA-campagne.

Benieuwd wat we bij Urban Heroes voor jou kunnen betekenen?

 

Display advertising

Display advertising is het old-school advertenties plaatsen in een vakblad of krant, maar dan online op geselecteerde websites.
Ontwerp een banner(set) en maak een landingspagina en je bent klaar om te starten met display advertising.

  • Hoe maak ik een goede banner?
  • Wat is een sterke call-to-action?
  • Wat moet ik minimaal op mijn landingspagina zetten?

Dit zijn allemaal vragen die we bij Urban-Heroes voor jou kunnen beantwoorden. We kunnen samen werken aan een optimale display advertising campagne!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact op: