Websites

Bij het realiseren van een website komt heel wat kijken. Van strategie, design, UX, tot onderhoud en natuurlijk het overbrengen van jouw boodschap en verhaal dat past bij je bedrijf.

Daarom denken wij vanaf dag één met je mee, we luisteren en door ons kleine team zijn onze lijnen altijd kort. We schakelen snel en stellen ons flexibel op. Eerlijkheid, persoonlijk contact en een heldere, duidelijke communicatie zorgen ervoor dat we jou als klant blij maken met een eigen, unieke en gebruiksvriendelijke website. 

Ons proces

Samen duiken we het strategische proces in. We willen weten wat jullie ideeën zijn, welke doelen jullie hebben en wie jullie doelgroepen zijn. 

De doelgroep gaan we samen in kaart brengen, waarna we ook gaan kijken welke functionaliteiten de website moet hebben. Als we dit goed in beeld hebben starten we met het creatieve proces. Er wordt een ontwerp gemaakt dat past bij de doelen, doelgroep en huisstijl van je bedrijf of organisatie. 

Ben je tevreden over het ontwerp? Dan starten we met de bouw van jouw website in een testomgeving. De teksten en afbeeldingen worden geplaatst en de website wordt uitgebreid getest. Staat alle content op de juiste plaats en werkt de website vlekkeloos? Dan zetten we de website live!  
 

Onze developers

Nick

Technische baas

Met eindeloos geduld maakt Nick samen met onze klanten de mooiste oplossingen op een snelle en efficiente manier. Wil je snel resultaat, ga dan even met Nick achter een scherm zitten en het is zo gefixt.

urban heroes
Jordy

Jordy

Developer

Jordy is met zijn uitgebreide technische kennis van complexe oplossingen onze wizzkid. Hij werkt aan custom back-end systeem en maatwerkoplossingen met frameworks als Symfony.

Kevin

Developer

Het uitzoeken hoe je dingen kan laten werken zoals je wilt en het eindproduct in gebruik zien is voor Kevin elke dag weer een leuke interessante uitdaging. In zijn vrije tijd is Kevin graag creatief bezig met het schrijven van fantasy verhalen of is hij aan het gamen.

Martin

Developer

In het weekend mixt hij graag diverse EDM plaatjes en poolt hij in de Zeeuwse competitie. Als Drupal developer vertaalt hij visuele ontwerpen tot functioneerde websites. Daarbij behoort ook het uitdenken van technische oplossingen.

Een paar van onze website cases

Vertel ons over jouw project!