Webshop

De realisatie van een succesvolle webshop start altijd met een goede strategie. Je webshop moet namelijk goed afgestemd zijn op je doelgroep en doelstellingen, voor nu en in de toekomst. 

We werken dan ook met een duidelijk en gestructureerd proces en nemen je mee in de verschillende fases die bij het bouwen van een webshop komen kijken. We stellen de juiste vragen, denken met je mee en door ons kleine team zijn we flexibel, persoonlijk en zorgen we voor korte lijntjes. Samen gaan we aan de slag om je webshop tot in detail uit te denken zodat het een succes wordt! 

Ons proces

We willen weten waar jullie naartoe willen en daarom gaan we samen om de tafel zitten. We bespreken jullie wensen, welke producten of diensten er verkocht worden, gaan jullie doelgroep in kaart brengen en of de webshop gekoppeld moet worden aan bepaalde systemen. 

In deze fase werken we toe naar een goed doordachte strategie. We willen onder andere weten wat voor verhaal we gaan vertellen met de webshop, hoe we de gebruikers gaan stimuleren tot aankopen en welke relevante informatie en functionaliteiten in de webshop terug moeten komen. Als dit helder is, dan starten we met het creatieve proces. Een uniek ontwerp dat aansluit bij jouw bedrijf, doel en doelgroep. 

Ben je tevreden over het ontwerp? Dan starten we met de bouw van de webshop. Wanneer het bouwen van de webshop grotendeels klaar is krijg je toegang tot een testomgeving. Vervolgens kan je zelf de webshop gaan vullen met tekst en afbeeldingen. Ook kunnen wij dit voor je doen of we doen dit samen. De laatste stap is het uitgebreid testen van de webshop. Werkt alles goed en zijn we allemaal tevreden? Dan maken we de webshop klaar voor livegang. 

B2C Webshop

Onze whitelabel webshop is ook goed in te zetten als B2C webshop. Voor zowel startups als grotere webshops biedt ons platform veel mogelijkheden en opties. Bovendien is het zo opgebouwd dat het niet gelimiteerd is voor uitbreidingen in welke vorm dan ook. Op dit moment heeft ons platform meerdere koppelingen naar externe platforms. Zoals Mailchimp, Eloqua, Microsoft dynamics, Prodin, AFAS, DHL, Sendcloud, Kieskeurig, Tweakers pricewatch.

B2B Webshop

Op basis van het framework 'Symfony' hebben we onze eigen whitelabel webshop platform ontwikkeld. Het platform is zo opgebouwd dat het voldoet aan wensen en eisen van een zakelijke webshop. Omdat het voeden van een webshop altijd een grote uitdaging is zijn er tal van mogelijkheden om commerciële productdata uit externe bronnen te importeren. 

Ecommerce

De webshop staat en je winkel is klaar voor bestellingen. Onze e-commerce specialisten bepalen graag samen met jou een sterke online strategie om je marketingdoelstellingen te behalen. Samen werken we aan het online succes van jouw webshop! 

Onze developers

Alle onze developers zijn vaardig wanneer het gaat om webshops. De specialisatie van Nick en Martin zijn Drupal Commerce shops en Jordy is gespecialiseerd in maatwerk B2B oplossingen op basis van het Symfony framework. 

Nick

Technische baas

Met eindeloos geduld maakt Nick samen met onze klanten de mooiste oplossingen op een snelle en efficiente manier. Wil je snel resultaat, ga dan even met Nick achter een scherm zitten en het is zo gefixt.

urban heroes
Jordy

Jordy

Developer

Jordy is met zijn uitgebreide technische kennis van complexe oplossingen onze wizzkid. Hij werkt aan custom back-end systeem en maatwerkoplossingen met frameworks als Symfony.

ferry developer
Gifje Ferry

Ferry

Developer

In het weekend is Ferry te vinden in zijn eigen recording studio. Doordeweeks houdt hij zich bezig met front-end ontwikkeling van websites en heeft hij een talent voor het creatief oplossen van problemen.

Vertel ons over jouw project!