Webdevelopment

We ontwikkelen mooie en resultaatgerichte websites voor kleine en grote organisaties. Van een professionele bedrijfswebsite tot een creatieve actiesite. Alles is te realiseren. We beginnen altijd met het goed luisteren naar je wensen, het vaststellen van je doelgroep en doelstellingen. Met deze informatie gaan we vervolgens aan de slag om een concept te maken dat perfect aansluit bij jouw verwachtingen en bij jouw doelgroep. We vinden het belangrijk om een site te ontwikkelen waar je echt iets aan hebt. En we streven ernaar om je verwachtingen te overtreffen.

De kracht van onze websites zijn de vloeiende verbinding tussen techniek en content. Alle sites die wij opleveren hebben een mooie vormgeving, kunnen gemakkelijk beheerd worden en zijn technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat ze goed geïndexeerd worden in Google. Hierdoor is de website goed vindbaar voor (potentiële) klanten. We zijn gespecialiseerd in Drupal. Hiermee bouwen wij unieke professionele websites die aansluiten bij de wensen van ‘onze helden’. Geen website die wij bouwen is hetzelfde.

Maatwerk websites en geavanceerde webshops maken wij in Symfony.

Ons proces

  1. Kennismaking: een klik met onze opdrachtgever is super belangrijk
  2. We brengen jouw doelgroep in kaart en vertalen deze naar persona's
  3. Doormiddel van de cardsorting techniek brainstormen we over functionaliteiten die aansluiten bij de doelgroep en jouw wensen
  4. We maken een interactieontwerp en zetten daarme het visuele framework op
  5. Bij akkoord vertalen we het interactieontwerp naar een visueel ontwerp
  6. Bouw van het visuele ontwerp
  7. Vullen content

Webdevelopment cases

Een greep uit ons werk op het gebied van webdevelopment.

Vertel ons over jouw project!