Warchild

 

Hoe tof is dit: Warchild is een campagne gestart waarin aandacht wordt gegeven aan kinderen die moeten opgroeien in genadeloze steden. Door middel van een Obstacle Run door het centrum van Almere willen ze geld ophalen om deze kinderen te helpen. Wat de campagne extra leuk maakt is dat de campagne dezelfde naam heeft als ons bedrijf: Urban Heroes!

Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus willen we helpen dit event te promoten en een donatie te doen aan dit goede doel!

Warchild - Urban Heroes event informatie

De Urban Heroes Obstacle Run is zo opgezet dat hij geschikt is voor jong en oud, vriendenteams en collegateams.

De Run

De totale lengte van de run is 4 kilometer en bestaat uit 18 hindernissen die zowel mentaal als fysiek uitdagend zijn. Je kan zelf beslissen hoeveel rondes je maakt.

Voor kinderen is er een aangepast kids parcours van 2 kilometer met 10 leuke hindernissen die kinderen t/m 11 jaar zonder begeleiding kunnen nemen. Er zijn ook losse 'Parent & Kid' tickets beschikbaar, met bijbehorende aparte starttijd op het 2 kilometer parcours.

Meedoen

  • Voor kinderen (t/m 11 jaar) kost het startbewijs € 10. 
  • Voor iedereen boven de 12 jaar kost de inschrijving € 27,50.
  • Wil je meedoen met je vader, moeder, buurvrouw, oom of een andere begeleider en ben je jonger dan 12 jaar? Dan kan je je samen inschrijven voor € 24,99.
urban heroes war child sponsoring.png

Laat je sponsoren en help

De Urban Heroes Obstacle Run wordt natuurlijk niet alleen georganiseerd om jou een tof event te bieden, maar voornamelijk om geld in te zamelen voor de kinderen in criminele steden. Maak je persoonlijke actiepagina aan op warchild.nl/urbanheroes/acties en vraag vrienden, familie, collega's om je te sponsoren. En als je minimaal € 20 aan sponsorgeld bij elkaar hebt, krijg je van Warchild een Limited Edition Urban Hero T-shirt cadeau!

Praktische informatie

Je kaartje voor de Urban Heroes Obstacle Run koop je bij Eventbrite. Ben je er snel bij dan krijg je 10% korting*. Ook zijn er interessante kortingen voor duo’s en teams. Hier onder zie je alle mogelijkheden. 

Parcours 2 km  

6 t/m 11 jaar € 10,00

Ouder en kind (duo) € 24,99

Kids Team (vanaf 8 kids) € 9,-

Parcours 4, 8 of 12 km  

Vanaf 12 jaar€ 24,99*€ 27,99

Ouder en kind (duo) € 49,50

Team Urban Heroes (vanaf 4 personen) € 24,99

Inbegrepen bij deelname

  • Uniek Urban Heroes T-shirt (bij behalen van minimale sponsoring)
  • Bewaakte garderobe
  • Actiefoto
  • Omkleedruimtes

Voorlopig programma

09.30   Opening registatie balies
10.00   Start kids run (2 km) 
11.00   Start ouder & kids run (2 km) 
11.30   Huldiging kids
12:00   Start 12 km (3 rondes)  
12:45   Start 8 km (2 rondes)  
13:00   Start 4 km (1 ronde) 
16.30   Slotoptreden
17.00   Einde 

We adviseren om anderhalf uur voor aanvang van jouw startserie aanwezig te zijn op het Eplanade plein om jouw startbewijs op te halen en jezelf voor te bereiden op de Urban Heroes Obstacle Run.

Locatie en bereikbaarheid

Almere Centrum
Esplanade 10
1315 TA Almere

Parkeren

Parkeren bij het start/finish terein kan vanaf € 0,50 per 15 minuten in de Schippergarage (Brouwersstraat 1, 1315 BL Almere).   

Openbaar vervoer

Elk kwartier stoppen er treinen in het centrum van Almere. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuutjes lopen naar het start/finish terein.

Warchild Urban Heroes Course.jpg

Warchild - Urban Heroes Obstacel Run steunen als bedrijf

Word als bedrijf sponsor van de War Child Urban Heroes en laat iedereen zien waar je bedrijf voor staat. Of sponsor bijvoorbeeld een van de 17 obstakels, en vergroot je lokale zichtbaarheid. Hiermee help je ook nog eens tientallen kinderen die slachtoffer zijn van conflicten en geweld. Heb je meer interesse om met een team van collega's, klanten of partners de Obstacle Run te lopen? Dat kan ook. Er zijn diverse mogelijkheden om een verschil te maken voor kinderen in genadeloze steden.

Je helpt met je bedrijf kinderen die opgroeien in een omgeving vol geweld en je zet jezelf in beweging. Met je bedrijf draag je bij aan het terugdringen van geweld in steden. Volgens ons ben je dan een echte held.

Interesse? Neem dan contact op met Simon Zambeek: simon.zambeek@warchild.nl of telefonisch op 020 422 7777.

Meld je aan voor de Warchild - Urban Heroes Obstacel Run

Ben jij een bikkel, bijter, doorzetter of iemand met een groot hart voor kids? Doe dan mee aan de Urban Heroes Obstacle Run voor kinderen die opgroeien in genadeloze steden. Steden waar kinderen de dupe zijn van drugs- en bendeoorlogen. Laat je sponsoren en geef alles wat je hebt om deze kinderen te helpen.

Be an Urban Hero!

En schrijf je in via warchild.nl/urbanheroes

Warchild Urban Heroes.png

Bron van tekst en afbeeldingen: warchild.nl/urbanheroes
Teksten en afbeeldingen worden gebruikt ter promotie van het War Child Urban Heroes event.