Tool om producten in foto's te taggen

Met product tagging is het mogelijk om producten te taggen in een foto, je koppelt dus de producten aan de foto die je op je website plaatst. Deze tool maakt niet alleen het shoppen makkelijker voor bezoekers maar ook de kans op afhaken is aanzienlijk minder. De Customer Journey wordt in feite geminimaliseerd omdat het aanschaffen van het product veel sneller en gemakkelijker gaat. 

Kans op aanschaf product is groter

Sfeerafbeeldingen of bijvoorbeeld merkenpagina's op je website lenen zich perfect voor het taggen van de producten. Als een bezoeker bijvoorbeeld op jouw website sfeerafbeeldingen aan het bekijken is en een product ziet wat hij graag wilt kopen of meer over wilt weten. Wanneer het product niet getagged is moet de bezoeker de huidige pagina verlaten om vervolgens op zoek te gaan in de website/webshop naar het product wat hij zojuist heeft gezien. Dit kost de bezoeker extra tijd en daarmee is de kans op afhaken een stuk groter. Wanneer het product getagged is kan de bezoeker direct doorklikken naar de productinformatie en/of zijn bestelling plaatsen. Het proces om een nieuwe product aan te schaffen wordt daardoor veel makkelijker.

Volledig naar eigen wens samen te stellen

De 'pin' waarmee je de producten kan taggen en die je plaatst op het product wat je wil uitlichten, is volledig te customizen naar je eigen wens. Dit geldt ook voor de overlay.

De overlay komt als het ware als een popup tevoorschijn wanneer de bezoeker met de muis over de pin beweegt of erop klikt. Deze overlay is volledig naar wens te stylen maar ook de inhoud is volledig te bepalen. Zo kan hier o.a. de kleur, tekst en stijl van de CTA button worden aangepast, de kleuren van het tekstblok, het lettertype en meer. 

Niet alleen voor webshops

Het taggen van producten is niet alleen interessant voor bedrijven die producten online verkopen, maar ook voor bedrijven met alleen een fysieke winkel. Heb jij bijvoorbeeld een kledingwinkel of verkoop je sieraden? Dan kun je de bezoeker de nieuwe collectie laten zien, de producten taggen met daarop de prijs en andere productinformatie weergeven. Hierdoor beantwoord je al veel vragen van bezoekers, namelijk wat voor producten je in de winkel hebt liggen, wat de kwaliteit is en hoe duur ze zijn.

Klanten die onze product tag tool gebruiken

De product tagging tool op jouw website of webshop?

Heb je een fysieke winkel, een webshop of misschien beide en wil je de Customer Journey van jouw online bezoekers verkleinen en de producten tot leven brengen? Dan is product tagging het antwoord. Met één simpele klik komt de bezoeker van jouw website terecht op de pagina waar ze meer over het product kunnen lezen of kopen.

Neem vrijblijvend contact op