SEO / zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachines zijn zoekalgoritmes die sites op een zo relevant mogelijke manier presenteren. Deze algoritmes bestaan uit meer dan 150 verschillende factoren die elk een bepaald gewicht hebben.

Hoewel de algoritmes voor optimalisatie constant veranderen en bovendien geheim zijn, is er door onderzoek en testen veel bekend over de zoekalgoritmes.

Het optimaliseren van deze algoritmefactoren noemen we zoekmachineoptimalisatie of SEO (Search Engine Optimization).

 

Bij Urban Heroes verdelen we SEO in drie onderdelen:

 

Technische SEO

Met technische SEO wordt onder andere
bedoeld dat je site snel, veilig, en mobiel vriendelijk is. Wij zorgen ervoor dat dit goed wordt toegepast en dat jouw site goed gevonden wordt in de zoekmachines.


Content

Het maken van content is het belangrijkste wat er is om goed vindbaar te worden in de zoekmachines, zoals Google. Bij content moet je denken aan teksten, afbeeldingen, video en foto’s.


Linkbuilding

Een goede linkbuilding zorgt voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Linkbuilding kan op diverse manieren toegepast worden, waaronder samenwerkingen.


Hoger komen in Google…

…Is één van de wensen die wij het meest van onze klanten horen. En terecht, hogere posities in zoekmachines zoals Google en Bing zorgen doorgaans voor meer verkeer.
Het optimaliseren van de titel en metabeschrijving zorgen er samen met ‘rich-snippets’ voor dat het zoekresultaat aandacht trekt en de bezoeker gemotiveerd wordt om door te klikken naar de landingspagina.

Zoekmachines geven op bepaalde zoektermen meer lokale zoekresultaten. Dit is een uitgelezen kans voor MKB en lokale bedrijven om op in te spelen.

Door middel van lokale zoekmachineoptimalisatie helpen we onze klanten om op lokaal niveau beter gevonden te worden. We kunnen hierin adviseren of hands-on te werk gaan.

Zoekmachineoptimalisatie voor jou!

Ons online marketingteam en development team bezitten veel kennis door jarenlange ervaring (aan de klantzijde) en door up-to-date te blijven van de ontwikkelingen binnen de dynamische SEO-wereld.

We helpen onze klanten op verschillende niveaus met zoekmachineoptimalisatie. Naast SEO-advies en -training zijn we vanuit ons kantoor in Middelburg in staat om samen met de klant een SEO-strategie op te stellen die aansluit op zijn afgekaderde wensen en deze strategie samen of geheel zelf uit te voeren.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van SEO / zoekmachineoptimalisatie.