Golden Tulip Strandhotel Westduin

 

Klant
Golden Tulip Strandhotel Westduin

Categorie
Website & online marketing

Website
westduin.nl

 

Onze opdracht

Golden Tulip Strandhotel Westduin in Dishoek had een nieuwe website laten bouwen bij een andere partij. Hier waren ze helaas niet tevreden over. Dit kwam onder andere door het feit dat niet al hun oude contentpagina's waren overgezet en daarbij was de traffic naar hun site minimaal geworden. Onze opdracht was om een goed verzorgde website op te zetten die daarnaast ook nog zorgt voor meer traffic.

De aanpak

We zijn begonnen met het bekijken van hun oude website en Google Analytics. Vervolgens hebben we een nieuw design ontworpen en aan de hand hiervan hebben we een nieuwe website gebouwd. Ook zijn daarbij alle contentpagina's overgezet van hun oude website naar de nieuwe, zodat ze geen traffic meer zullen mislopen.

Het resultaat

Een nieuwe, moderne website die aan alle eisen voldoet en daarnaast ook goed vindbaar is in Google. Tot op heden verzorgen wij voor Westduin ook de online marketing. Denk hierbij aan social media campagnes, e-mailmarketing, SEO, SEA en het verbeteren van conversiepaden. Hieronder zijn een aantal screenshots van de homepage te zien. Om te volledige website te bekijken klikt u links in beeld op de link naar de website toe.