Strandhotel Westduin

 

Klant
Strandhotel Westduin

Categorie
Website & online marketing

Website
westduin.nl

 

Genomineerd voor Beste Trainingslocatie 2018

Strandhotel Westduin is door Meetings genomineerd voor de Beste Trainingslocatie van het jaar! Urban Heroes is erg trots op het feit dat onze klant is genomineerd voor deze award. Stemmen kan tot en met 31 december 2018. Alle stemmen die worden uitgebracht tot en met 31 oktober tellen mee voor de regionale awards. De stemmen vanaf 1 september tot en met 31 december tellen mee voor de nationale ranking. Stemmen op Strandhotel Westduin kan via de website van Beste Trainingslocatie van het jaar. In de volgende paragrafen leest u meer over de opdrachten die wij voor Strandhotel Westduin hebben uitgevoerd, de aanpak van de opdrachten en het prachtige resultaat.

Onze opdracht

Strandhotel Westduin in Dishoek had een nieuwe website laten bouwen bij een andere partij. Hier waren ze helaas niet tevreden over. Dit kwam onder andere door het feit dat niet al hun oude contentpagina's waren overgezet en daarbij was de traffic naar hun site minimaal geworden. Onze opdracht was om een goed verzorgde website op te zetten die daarnaast ook nog zorgt voor meer traffic.

De aanpak

We zijn begonnen met het bekijken van hun oude website en Google Analytics. Vervolgens hebben we een nieuw design ontworpen en aan de hand hiervan hebben we een nieuwe website gebouwd. Ook zijn daarbij alle contentpagina's overgezet van hun oude website naar de nieuwe, zodat ze geen traffic meer zullen mislopen.

Het resultaat

Een nieuwe, moderne website die aan alle eisen voldoet en daarnaast ook goed vindbaar is in Google. Tot op heden verzorgen wij voor Westduin ook de online marketing. Denk hierbij aan social media campagnes, e-mailmarketing, SEO, SEA en het verbeteren van conversiepaden. Hieronder zijn een aantal screenshots van de homepage te zien. Om te volledige website te bekijken klikt u links in beeld op de link naar de website toe.