M40 Styling & Wonen

 

Klant
M40 Styling & Wonen

Categorie
Website & online marketing

Website
m40wonen.nl

 

Onze opdracht

M40 heeft een uitgebreid assortiment met verschillende hoogstaande merken in de styling & wonen afdeling. Bezoekers kunnen hier terecht voor advies op maat over interieur en accessoires zoals verlichting. Van M40 kregen we het verzoek om hun oude website te herbouwen en ervoor te zorgen dat deze beter gevonden werd bij hun doelgroep.

De aanpak

We hebben de bestaande website samen bekeken en onderzocht wat wel en niet werkt. Ook hebben we de resultaten van Google Analytics bekeken, om zo een beeld te vormen van de bezoekers. Zo waren we in staat de site stapje voor stapje beter te maken en aan te laten sluiten bij de wensen van de bezoekers.

Het resultaat

Voor M40 hebben we een geheel nieuwe website gerealiseerd, die kan concurreren met een website als die van VT Wonen. Belangrijk bij het ontwerp was dat deze functioneel is, aantrekkelijk en een professionele uitstraling heeft. De website is volledig responsive voor smartphones en tablets. Daarnaast hebben we de fotografie voor de website verzorgd. Als laatste hebben we ook meegedacht over online marketing en acties. Een screenshot van de homepage is hieronder te zien, en via de link links in beeld kunt u de website bezoeken van M40.