JTWEE

 

Klant
Jtwee

Categorie
Online marketing

Website
facebook.com/Jtweekokenbaden
instagram.com/jtwee_kokenbaden

 

Onze opdracht

Jtwee is de Middelburgse badkamer- en keukenspecialist met de mooiste showroom van Zeeland. Zij heeft haar website bij een andere partij laten bouwen en wilde graag dat de online marketing op het gebied van social media door een andere partij werd gedaan. Dit was de wens vanuit Jtwee, omdat zij graag wil dat er twee partijen met beiden een eigen visie kijken naar de website en de online marketing. Wij mochten het opzetten en beheren van de social media kanalen op ons nemen.

De aanpak

Als eerste zijn er social media kanalen opgezet. Er is gekozen voor de kanalen Facebook en Instagram. Naast de social media kanalen die zijn opgezet zijn er ook mailaccounts opgezet voor het verzenden van nieuwsbrieven en review-mails. Als laatste is Google Mijn Bedrijf ook opgezet door ons. Op het gebied van social media nemen wij alles uit handen van Jtwee. Zo hoeft zij zich hier geen zorgen over te maken dat de content up-to-date blijft. De content wordt door ons bedacht en het bijbehorende beeldmateriaal wordt ook door Urban Heroes geschoten. Voor de nieuwsbrieven en de review-mails hebben we een template gemaakt die iedere keer gebruikt kan worden.

Het resultaat

Zowel Jtwee als wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Van Jtwee hebben wij te horen gekregen dat zij het vooral fijn vinden dat wij met een andere blik naar alles kijken en dat dit ook weer voor nieuwe inzichten zorgt bij hen. Daarnaast vinden zij het erg fijn dat wij alles uit handen nemen op het gebied van social media, de mailings en Google Mijn Bedrijf, zodat zij hier niet naar om hoeven te kijken. Hieronder is een screenshot te zien van de Instagram-pagina. Hierop zijn een aantal posts te zien die wij hebben gemaakt. Om de social media kanalen van Jtwee te bekijken kunt u klikken op de links die links op deze pagina staan.