Hotel-brasserie Loskade 45

 

Klant
Loskade 45

Categorie
Website

Website
loskade45.nl

 

Onze opdracht

Loskade 45 is een hotel-brasserie gevestigd aan de Loskade in Middelburg. Het hotel heeft ook nog een winkel in streekproducten en werkt daar waar mogelijk met duurzame producten en oplossingen. We kregen het verzoek van hen om een huisstijl te ontwikkelen met een nieuw logo en een nieuwe website.

De aanpak

Het kan lastig zijn om als klant duidelijk te maken wat je precies in gedachten hebt voor de huisstijl en website. Echter begrepen we vrij snel de wensen van de eigenaren van Loskade 45 waren en zo ontwikkelden we een concept dat direct geheel naar wens was. Nadat het design was goedgekeurd, zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de website. Samen hebben we gekeken naar hoe we (online) resultaten konden bereiken, zowel voor nu als voor de langere termijn. 

Het resultaat

Samen met de eigenaren van Loskade 45 zijn we erin geslaagd om een mooie, moderne website neer te zetten.  Zij lieten ons weten dat ze lovende reacties krijgen van klanten en relaties over hun nieuwe website en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Hieronder is een screenshot van de homepage te zien, en via de link links in beeld kun u de website bezoeken.