Auto Poppe

 

Klant
Auto Poppe

Categorie
Website & online marketing

Website
autopoppe.nl

 

Onze opdracht

Auto Poppe is een modern Zeeuws dealerbedrijf voor Audi, Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagen. Het bedrijf heeft vestigingen in Terneuzen, Vlissingen en Goes. De oude website was alweer een aantal jaar oud en voldeed niet meer aan de wensen die er waren. Ze wilden graag een snelle, mooie en functionele website, die voor alle bezoekers goed toegankelijk is. Urban Heroes kreeg de opdracht om dit voor elkaar te krijgen.

De aanpak

We hebben eerst de Google Analytics bekeken van de oude website van Auto Poppe. Hieruit hebben we belangrijke input gehaald over hun bezoekers. Daarna hebben we een ontwerp gemaakt en zijn we begonnen met bouwen. Na de livegang van de website bleven we de website analyseren en optimaliseren om de user experience en de conversie te verhogen. Daarnaast verzorgden wij onder andere de koppelingen met een onderhoudsplanner module en een occasion database. Voor Auto Poppe verzorgen we ook de online marketing.

Het resultaat

Bezoekers kunnen gemakkelijk de auto’s in de showroom bekijken en een afspraak maken voor onderhoud of reparatie in de werkplaats. Door het verzorgen van de online marketing heeft Auto Poppe een stijgend aantal bezoekers gekregen op de website, meer werkplaatsafspraken en ze hebben meer occasions verkocht. Via de link links in beeld kunt u de website bezoeken van Auto Poppe. Hieronder zijn een aantal screenshots te zien van de homepage.