Auto Poppe

 

Klant
Auto Poppe

Categorie
Website & Online Marketing

Website
autopoppe.nl

 

De opdracht

Auto Poppe is een modern Zeeuws dealerbedrijf voor Audi, Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagen. Met vestigingen in Terneuzen, Vlissingen en Goes. Hun oude website was alweer een aantal jaar oud en voldeed niet meer aan hun wensen. Ze wilden graag een snelle, mooie en functionele website, die voor alle bezoekers goed toegankelijk is.

Strategie

We hebben eerst de Google Analytics bekeken van hun oude website. Hieruit hebben we belangrijke input gehaald over hun bezoekers. Daarna hebben we een ontwerp gemaakt en zijn we begonnen met bouwen. Na de livegang van de website analyseren wij de site en optimaliseren we de user experience om de conversie te verhogen.

Resultaat

We verzorgden onder andere de koppelingen met een onderhoudsplanner module en een occasion database. Bezoekers kunnen hierdoor makkelijk de auto’s in de showroom bekijken en een afspraak maken voor onderhoud of reparatie in de werkplaats. Voor Auto Poppe doen we ook de online marketing. Hierdoor hebben ze een stijgend aantal bezoekers gekregen op de website, meer werkplaatsafspraken en hebben ze meer occasions verkocht.