Melse

 

Klant
Auto Melse

Categorie
Website & online marketing

Website
melse.nl

 

De opdracht

Auto Melse is een Zeeuwse dealer voor nieuwe auto's en occasions van Seat, Skoda en Kia in Goes, Vlissingen en Terneuzen. Ze hebben ons gevraagd om een website te maken die voldoet aan de eisen van de importeur van zowel Seat, Skoda en Kia. En die daarnaast ook de mogelijkheid biedt om zoveel mogelijk occasions te verkopen.

Strategie

We hebben eerst gekeken naar wat er in het verleden op de website gebeurde op basis van Google Analytics. Daarna hebben we verschillende representatieve persona’s ontwikkeld en gekeken naar op welke manier zij geholpen zouden willen worden op de website. Hier hebben we rekening mee gehouden tijdens het ontwerpen en bouwen van de website. Hierdoor is de website zeer gebruiksvriendelijk geworden.

Resultaat

Het resultaat is een nieuwe website die aan alle moderne eisen voldoet en door de dealerorganisatie als goed wordt betiteld. En daarnaast een goed platform is om uit te breiden op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Momenteel zijn we voor Auto Melse nog bezig met het online marketing, het verrijken van de content, bedenken van leuke acties en mogelijkheden om onder de aandacht te komen van de doelgroep.