Arduin

Klant
Arduin

Categorie
Website & online marketing

Website
vrijwilliger.arduin.nl

 

De opdracht

Arduin hecht veel waarde aan het bieden van een zinvolle en passende dagbesteding voor hun cliënten, hierdoor kunnen de cliënten zich steeds verder ontwikkelen. Maar door de landelijke bezuinigingen krijgt ook Arduin steeds minder geld voor het vervoer van hun cliënten en mede daardoor moest Arduin hard op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Arduin zocht een manier om deze potentiële vrijwilligers te bereiken met als doel om 50 nieuwe vrijwillige chauffeurs te hebben op 1 oktober 2017. 

DOEL: 50 NIEUWE VRIJWILLIGE CHAUFFEURS OP 1 OKTOBER 2017

 

Wat hebben we gedaan?

Start

Arduin kwam bij ons terecht met een helder geformuleerde opdracht, 50 vrijwilligers behalen met een afgekaderd budget.
We zijn gestart met een korte brainstorm om te bepalen wat de doelgroep is en hoe we dezen zouden willen bereiken.

Ontwikkeling

Na het uitwerken en akkoord op het plan hebben is Norman aan de slag gegaan met het design van de website en de online marketeers met de promotionele kant.

We hebben een website ontworpen waar te zien is wat het inhoudt om vrijwillige chauffeur te worden en waarop ze zich eenvoudig kunnen aanmelden. Om potentiële vrijwilligers meer aan te spreken is er gekozen voor korte filmpjes en foto's vanuit het perspectief van de vrijwilliger. Deze zijn tot stand gekomen in samenwerking met Squarefruit. De filmpjes en foto's zijn terug te zien op de website en op de social media kanalen waar wij ze hebben ingezet als advertenties.

(online) Marketing

Naast een flyer en poster, die geheel in de huisstijl door Urban Heroes zijn ontworpen, hebben we een online marketing mix samengesteld op basis van het beschikbare budget.

Voor het bereiken van de afgekaderde doelgroep hebben we het volgende ingezet:

Resultaten

Uiteindelijk zijn er meer dan 50 aanmeldingen geweest en daarmee is het doel wat we hadden gesteld zeker behaald!

 

Schermafbeelding 2017-08-23 om 16.31.46.png
Vrijwilligers Arduin project Urban Heroes
Folder Arduin Zeeland Urban Heroes .png