Ons Team

Klein, maar fijn.

 
Erno.png

Erno Tramper

Projectmanager en big boss

Vader van drie kinderen, echtgenoot, windsurfer, marathon-loper, gitarist en work-a-holic. Erno heeft Urban Heroes in 2010 opgezet en werkt al bijna twee decennia aan grote, online projecten voor Kieskeurig, Nu.nl en SBS Broadcasting.

Nick1.png

Nick

Developer

Met eindeloos geduld maakt Nick samen met onze klanten de mooiste oplossingen op een snelle en efficiente manier. Wil je snel resultaat, ga dan even met Nick achter een scherm zitten en het is zo gefixt.

xncsidfaisdfuhlausfnaksjdnf.png

Jordy

Developer

Jordy is met zijn uitgebreide technische kennis van complexe oplossingen als Symfony onze wizzkid en hij werkt aan custom back-end systemen en maatwerkoplossingen.

Loek.jpg

Loek

Developer

"I'm your father"

Norman

Concept & Design

Vader van drie dochters, echtgenoot, pixel-knutselaar en doe het zelver. Norman is de ontwerper van Urban Heroes en al sinds 2010 bij ons betrokken.

Jill de Bokx

Interactiedesign

Jill ontwerpt graag interactie.

dsfsdghsdfh.png

Enno

Online marketeer

Enno heeft zich na zijn studie ontwikkeld in online marketing en eCommerce. Dit deed hij onder andere van 2012 tot 2016 bij top-30 Twinkle speler Bax-shop. In zijn vrije tijd besteed hij heel wat uren in de CrossFit box om training te volgen en training te geven. Hij haalt het meeste energie uit slimme oplossingen en succesvolle campagnes.

Kim Koppejan.JPG

Kim

Online marketeer

De online marketing is een wereld die nooit stil staat, nieuwe ontwikkelingen komen en gaan in rap tempo en dat maak het voor Kim een erg interessant vak. Haar enthousiasme en passie voor de online marketing brengt ze dan ook graag over op de personen waarmee ze samenwerkt. 

Monika

admin

Debit en Credit: weinig mensen vinden het leuk, maar iemand moet het doen.
Monika, vrouw van de baas, is hierin toevallig opgeleid en daarmee geknipt voor deze job!

 

Deel worden van ons team?

Heb je talent en lijkt het je leuk om deel te worden van ons team? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie!