Online marketing in Breda

Wie is Urban Heroes Breda?

Urban Heroes is het no-nonsense internetbureau voor kleine en grote bedrijven. We verzorgen uw online marketing op een eerlijke en transparante manier, dit maakt ons betrouwbaar en de ideale partner om mee samen te werken. Ons online marketing team staat altijd voor u klaar om ervaringen te delen en u verder te helpen op weg naar meer en betere resultaten.

Waarom online marketing?

Online marketing betreft meerdere kanalen waarmee gecommuniceerd kan worden naar uw (potentiële) klanten. Denk hierbij aan het goed gebruiken van zoekmachines als Google of het juist inzetten van de diverse social media kanalen. De diverse kanalen die gebruikt kunnen worden zijn zeer geschikt voor een goede zichtbaarheid. De laatste tijd ontwikkelen deze kanalen zich, waardoor de kanalen ook goed gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld meerdere conversies, zoals directe omzet. Het meten van deze kanalen gaat gemakkelijk. De advertenties die u maakt en online zet kunnen worden gemeten op basis van vertoningen, aantal bezoeken op uw site of omzet.

Online marketing is:

  • De tool om beter en sneller zichtbaar te zijn bij de juiste doelgroep

  • In te zetten voor directe conversies.

  • Meetbaar

Stuur direct een mail voor gratis informatie over hoe wij u kunnen helpen.

Waarom Urban Heroes voor uw online marketing?

No nonsens, dat hoort bij Urban Heroes. Alles wat wij voor uw online marketing doen wordt bijgehouden en met u gedeeld, ook de kosten. Eerlijk en betrouwbaar. We zorgen er samen met u voor dat u online zichtbaar en succesvol wordt, door de juiste online impact. Dit kan op diverse manieren afgesproken worden. Onze ervaren online marketeers kunnen u helpen bij het uitvoeren van de online marketing. Dit kan bij u op locatie, maar ook op het kantoor in Breda of Middelburg. Wilt u liever zelf alles uitvoeren? Geen probleem! Workshops of maandelijkse rapportages, behoren ook tot de mogelijkheden.

Online marketing specialisaties bij Urban heroes:

  • Zoekmachine Adverteren (SEA)

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

  • Social media

  • E-mail marketing / Nieuwsbrieven

  • Content creatie (Teksten, afbeeldingen en video’s)

Het team van Urban Heroes staat voor u klaar!

Projecten van Urban Heroes

Er zijn twee Urban Heroes vestigingen. In Breda en in Middelburg. Diverse bedrijven zijn bij ons aangesloten, bekijk hieronder een aantal projecten.

Online marketing - Inspiratiesessies

Sluit je aan tijdens een van onze kennissessies in Breda. Op een van deze middagen zal er uitgebreid stil worden gestaan bij het goed uitvoeren van online marketing. Deze sessies zijn gratis en aansluitend zal er een rondleiding worden gegeven in de Koepel in Breda. Aanmelden is wel vereist.

Aankomende Events
Online marketing kennissessie 3: 10 oktober 2019 (3 Plekken beschikbaar)

Afgelopen Events
Online marketing kennissessie 1: 5 september 2019 (VOL)
Online marketing kennissessie 2: 19 september 2019 (VOL)

Vraag meer informatie aan:

Naam *
Naam
Ik wil graag: