Online Marketing Bureau

Urban Heroes, een full service internetbureau uit Zeeland en gevestigd in Middelburg en Breda. Inmiddels bestaan wij 10 jaar en bedienen wij met 11 online professionals de Zeeuwse markt. Door middel van online marketing zorgen wij ervoor dat jouw website wordt geoptimaliseerd en dat er relevante bezoekers op landen. Kortom, ons team van professionals zorgt ervoor dat je online zichtbaar bent en blijft en dat jouw online doelstellingen worden behaald.

ONLINE MARKETING IS ESSENTIEEL

Online marketing is essentieel voor een webshop of website. Onze online marketingspecialisten kunnen je helpen om je website of webshop beter vindbaar te maken, zodat deze meer resultaat gaat opleveren. We weten hoe we je doelgroep kunnen bereiken en hoe we die zo soepel mogelijk naar het doel van jouw website kunnen leiden; een verkoop, contactopname of wat het doel ook is.

Zo verhogen we met AdWords/online adverteren en zoekmachineoptimalisatie (SEO) je vindbaarheid en kunnen we met contentmarketing en e-mailmarketing werken aan een langdurige relatie tussen jou en je bezoekers. Samen met jou bepalen we een duidelijke online strategie voor de marketingkanalen.

UITEENLOPENDE KLANTEN

Urban Heroes heeft een uiteenlopend klantenbestand. Van MKB-bedrijven en organisaties in Middelburg, Veere, Vlissingen, Goes, Terneuzen, Breda, Haarlem, Bergen op Zoom of verder in Nederland tot aan de overheid. Hierdoor hebben wij een uitgebreid portfolio en daarmee ook veel ervaring. Voor ons is elke klant een uitdaging en daar zetten wij ons dan ook iedere dag voor in vanuit ons kantoor in Middelburg.  

Online Marketing bij Urban Heroes

PERSOONLIJK CONTACT

Bij Urban Heroes, internetbureau Middelburg werken we samen met onze klanten aan een online resultaat. Wat wil je bereiken? Waarom wil je dat bereiken en waarom ben jij nou de beste in jouw vakgebied? Door naar je te luisteren spelen wij in op jouw persoonlijke wensen en zetten we vervolgens alles om naar een strategie waarmee je het succes gaat bereiken wat je voor ogen hebt.  

Persoonlijk contact en flexibiliteit naar de klant toe zijn voor ons dan ook erg belangrijk. Zowel het realiseren als het onderhouden van online campagnes vraagt namelijk om een nauwe en hechte samenwerking en dit werkt het beste door middel van persoonlijk contact. We hebben dan ook altijd korte lijntjes in onze communicatie, zowel intern als met de klant zelf. Bij ons wordt je niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar proberen wij je meteen te helpen. 

 

"Flexibel, meedenkend, betrokken en snel."

- De woorden van onze klanten.

Onze online marketeers

Dit zijn een aantal van onze online marketeers.

kim koppejan urban heroes
kim urban heroes

Kim

Project manager

De online marketing is een wereld die nooit stil staat, nieuwe ontwikkelingen komen en gaan in rap tempo en dat maak het voor Kim een erg interessant vak. Haar enthousiasme en passie voor de online marketing brengt ze dan ook graag over op de personen waarmee ze samenwerkt.

naäman matitaputty online marketeer
Naaman

Naäman

Online marketeer

Naäman zorgt ervoor dat al jouw online campagnes optimaal draaien. Met als uitgangspunt dagelijkse groei en ontwikkeling realiseren. Als hij geen GIFjes aan het sturen is. Naast Urban Heroes is hij op het korfbalveld (of in de kantine) te vinden.

Céline

Online marketeer

Met haar frisse blik op communicatie en creatieve geest, versterkt Céline Urban Heroes in de online marketing. Als content marketeer houdt zij zich onder andere bezig met het schrijven van teksten en social media.

WEET WAAR JE AAN TOE BENT

Wij zijn niet voor niks het no-nonsense internetbureau uit Middelburg. Bij ons weet je altijd precies waar je aan toe bent wanneer je online marketing of één van onze andere producten en/of diensten afneemt. Alle besproken wensen vind je terug in de offerte, die overigens geheel vrijblijvend is. Mochten er later nog meer wensen bijkomen dan bespreken we altijd wat voor extra kosten dit met zich meebrengt zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Wij houden dan ook graag regelmatig contact zodat we zeker weten dat alles naar wens is en ook de doelstellingen die je voor ogen hebt worden bereikt. Heb je hierbij hulp nodig dan zijn wij altijd in staat om je te helpen! 

Benieuwd naar onze online marketing mogelijkheden?

Neem dan gerust contact op of stap even binnen bij ons pand aan de Dam 45, te Middelburg!