Online Adverteren

Online adverteren kan je ondersteunen in je vindbaarheid, boosten van sales of lead of het bereik van je campagne vergroten. We stellen samen met jou een plan op die past bij jouw budget en doelen. We creëren daarna campagnes die bij jouw doelgroep passen, waardoor er meer relevante bezoekers op jouw website of webshop komen.

 

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Doormiddel van zoekmachine adverteren kun je doelgroep goed bereiken. Laat je advertenties zien op basis van zoekwoorden, interesses of bijvoorbeeld demofgrafische en geografische gegevens. Oja, wist je dat we officieel Google Partner zijn? Dit betekent dat we bewezen voldoen aan kennis en ervaring om klanten te helpen met hun advertentieprogramma.


Retargeting

Heb je veel geïnvesteerd in het binnenhalen van bezoekers naar je website? Geef deze effort nog een extra boost door je bezoekers nogmaals te bereiken door middel van retargeting. Onze online marketeers helpen je graag met het opzetten en bijhouden van een stevige retargetingcampagne.


Prijsvergelijkers

In Nederland en België hebben we diverse online prijsvergelijkers zoals Kieskeurig, Tweakers Pricewatch en Beslist. Deze platforms bieden een groot bereik voor jou als webshop, maar hoe start je met adverteren bij deze partijen? Wij helpen je graag op weg!

 


Shopping Portals

Amazon, Bol.com Plaza en Hitmeister zijn slechts een aantal Europese shoppingplatforms die je in kunt zetten om producten te verkopen zonder dat je een webshop hebt.

Producten verkopen op deze platforms is niet eenvoudig maar met onze ervaring en kennis kunnen we je helpen om dit succesvol uit te rollen.


Affiliate Marketing

Affiliate marketing is de oude no-cure-no-pay manier van adverteren. Het kan als adverteerder een rendabel onderdeel van je online marketingmix zijn. Maar waar zitten de valkuilen? Op welke punten moet je letten? Ook op dit onderdeel hebben onze marketeers een bak aan ervaring. We denken graag met je mee!


Adverteren op Social Media

Adverteren via Social Media is uitermate geschikt om je boodschap bij de juiste doelgroep te krijgen of je organische bereik aan te vullen. Kim, onze Social Media expert, weet als geen ander hoe jouw doelgroep te bereiken is via de diverse Social Media platforms. Behoefte aan advies of een waardige sparringspartner? We got you!