Maatwerk

Voor diverse klanten hebben we maatwerkoplossingen gerealiseerd die op basis van wensen en functionaliteiten buiten een standaard website of webshop traject vallen. Onze kracht bij maatwerk projecten is het blootleggen van de echte vraag of probleemstelling en daar een simpele oplossing voor uit werken.

In het proces maken we krachtige technische maatwerk software die uitblinkt in eenvoudig beheer voorgebruikers. We bouwen de maatwerk software zodanig op dat deze altijd uit te breiden is met doorontwikkeling, zonder dat dit gepaard gaat met herbouw van kernfunctionaliteiten. Onze systemen zijn daarom zeer flexibel. Dit geldt overigens ook voor onze bereikbaarheid, service en doorontwikkeltijd.

Maatwerk software wordt door ons gebouwd op basis van Open Source elementen. We kiezen als basis voor de meeste projecten het Symfony framework.

Code die wij maken blijft altijd eigendom van de klant. Ben je om welke reden dan ook niet tevreden over ons, dan kun je de code altijd oppakken en door een andere partij laten doorontwikkelen.

Ons proces

Samen duiken we het strategische proces in. We willen weten wat jullie ideeën zijn, welke doelen jullie hebben en wie jullie doelgroepen zijn. 

De doelgroep gaan we samen in kaart brengen, waarna we ook gaan kijken welke functionaliteiten de maatwerk software moet hebben. Als we dit goed in beeld hebben starten we met het creatieve proces. Er wordt een ontwerp gemaakt dat past bij de doelen, doelgroep en huisstijl van je bedrijf of organisatie. 

Na afronding van de ontwerpfase starten we met de bouw van jouw maatwerkproduct.

Onze maatwerk developers

urban heroes
Jordy

Jordy

Developer

Jordy is met zijn uitgebreide technische kennis van complexe oplossingen onze wizzkid. Hij werkt aan custom back-end systeem en maatwerkoplossingen met frameworks als Symfony.

Kevin

Developer

Het uitzoeken hoe je dingen kan laten werken zoals je wilt en het eindproduct in gebruik zien is voor Kevin elke dag weer een leuke interessante uitdaging. In zijn vrije tijd is Kevin graag creatief bezig met het schrijven van fantasy verhalen of is hij aan het gamen.

Nick

Technische baas

Met eindeloos geduld maakt Nick samen met onze klanten de mooiste oplossingen op een snelle en efficiente manier. Wil je snel resultaat, ga dan even met Nick achter een scherm zitten en het is zo gefixt.

Vertel ons over jouw project!