INTERNETBUREAU ZEELAND

Urban Heroes, een full service internetbureau uit Zeeland en gevestigd in Middelburg en Breda. Inmiddels bestaan wij 10 jaar en bedienen wij met 11 online professionals de Zeeuwse markt. 

Wij zijn goed in het ontwerpen en het maken van mooie, hoogwaardige, eenvoudige en gebruiksvriendelijke websites en webshops. Door middel van online marketing zorgen we ervoor dat de website wordt geoptimaliseerd en dat er relevante bezoekers op landen. Kortom, ons team van professionals zorgen ervoor dat je online zichtbaar bent, blijft en wordt gevonden. 

Uiteenlopende klanten

Urban Heroes heeft een uiteenlopend klantenbestand. Van MKB-bedrijven en organisaties in Middelburg, Veere, Vlissingen, Goes, Terneuzen of buiten Zeeland tot aan de overheid. Hierdoor hebben wij een uitgebreid portfolio en daarmee ook veel ervaring. Voor ons is elke klant een uitdaging en daar zetten wij ons dan ook iedere dag voor in vanuit ons kantoor in Middelburg.  

Website bouw

Voordat we starten met het bouwen van jouw website maken we eerst een keuze voor een passende technische oplossing. Voor Content Management Systeem (CMS) functionaliteit gebruiken wij hoofdzakelijk Drupal. Maar ook maatwerk oplossingen op basis van PHP of Symfony passen we toe. Belangrijke argumenten hierbij zijn: open source, uitbreidbaarheid, eenvoud in gebruik en niet gebonden zijn aan één leverancier.

Open source - nergens aan vast zitten

Laat je jouw nieuwe website bouwen door Urban Heroes dan zit je nergens aan vast. Open Source CMS houdt in dat je niet vast zit aan één leverancier. De CMS is gratis en iedereen kan bij de code om deze in te zien en te verbeteren. 

Wat ons onderscheid van andere internetbureau's is dat het ontwerp en alles wat wij bouwen in de website van jou is. Vaak zie je dat de rechten van het ontwerp, de code, de techniek en bijvoorbeeld speciaal ontworpen tools, bij de maker liggen. Bij ons is dat niet zo, alles wat wij maken is volledig van jou en mag worden hergebruikt. Dus wil je overstappen naar een andere partij dan is dit mogelijk, die vrijheid en de rechten van de website liggen geheel bij jou. 

Online Marketing is essentieel

Online marketing is essentieel voor een webshop of website. Onze online marketingspecialisten kunnen je helpen om je website of webshop beter vindbaar te maken, zodat deze meer resultaat gaat opleveren. We weten hoe we je doelgroep kunnen bereiken en hoe we die zo soepel mogelijk naar het doel van jouw website kunnen leiden; een verkoop, contactopname of wat het doel ook is.

Zo verhogen we met AdWords/online adverteren en zoekmachineoptimalisatie (SEO) je vindbaarheid en kunnen we met contentmarketing en e-mailmarketing werken aan een langdurige relatie tussen jou en je bezoekers. Samen met jou bepalen we een duidelijke online strategie voor de marketingkanalen.

Persoonlijk contact

Bij Urban Heroes, internetbureau Middelburg werken we samen met onze klanten aan een online resultaat. Wat wil je bereiken? Waarom wil je dat bereiken en waarom ben jij nou de beste in jouw vakgebied? Door naar je te luisteren spelen wij in op jouw persoonlijke wensen en zetten we vervolgens alles om naar een strategie waarmee je het succes gaat bereiken wat je voor ogen hebt.  

Persoonlijk contact en flexibiliteit naar de klant toe zijn voor ons dan ook erg belangrijk. Zowel het realiseren als het onderhouden van de website en de content vragen namelijk om een nauwe en hechte samenwerking en dit werkt het beste door middel van persoonlijk contact. We hebben dan ook altijd korte lijntjes in onze communicatie, zowel intern als met de klant zelf. Bij ons wordt je niet van het kastje naar de muur gestuurd maar proberen wij je meteen te helpen. 

 

"Flexibel, meedenkend, betrokken en snel."

- De woorden van onze klanten.

Weet waar je aan toe bent

Wij zijn niet voor niks het no-nonsense internetbureau uit Middelburg. Bij ons weet je altijd precies waar je aan toe bent wanneer je een website laat maken of één van onze andere diensten afneemt. Alle besproken wensen vind je terug in de offerte, die overigens geheel vrijblijvend is. Mochten er later nog meer wensen bijkomen dan bespreken we altijd wat voor extra kosten dit met zich meebrengt zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Ook na het opleveren van je nieuwe website of webshop leveren wij de service die je van ons verwacht. Wij houden dan ook graag regelmatig contact zodat we zeker weten dat alles naar wens is en ook de doelstellingen die je voor ogen hebt worden bereikt. Heb je hierbij hulp nodig dan zijn wij altijd in staat om je te helpen! 

Benieuwd naar ons full-service internetbureau?

Neem dan gerust contact op of stap even binnen bij ons pand aan de Dam 45, te Middelburg!