Internetbureau Zeeland

Urban heroes, wij zijn een internetbureau uit Zeeland en gevestigd in Middelburg. Inmiddels bestaan wij 8 jaar en bedienen wij met 10 online professionals de Zeeuwse markt.

Waar we goed in zijn? Het ontwerpen en maken van mooie, goede, hoogwaardige, eenvoudige en gebruiksvriendelijke websites.
Daarnaast zorgen we met online marketing dat we website wordt geoptimaliseerd en dat er relevante bezoekers op landen.

Hoe doe we dat eigenlijk?

 

1. Luisteren

Wat wil je bereiken? Waarom wil je dat bereiken en waarom ben je de beste in jouw vakgebied? Door naar je te luisteren verplaatsen we ons in jouw vraag.

 

2. Idee

De inzichten die we uit verschillende gesprekken met jou hebben gekregen vertalen we naar een idee. Hierbij kijken we naar eventuele eerdere oplossingen, markttrends en statistieken. We bepalen concreet jouw propositie en hoe je jezelf wilt profileren. We denken na over hoe je in contact kunt komen met jouw gebruiker.

 

3. Ontwerp

Een goed (web)ontwerp communiceert je boodschap op een heldere manier naar je doelgroep. Eenvoudige, voorspelbare navigatie en optimale gebruiksvriendelijkheid zijn hier erg belangrijk. We houden rekening met de diverse apparaten waarop jouw website getoond zal worden (responsive design).

 

4. Content

Het allerbelangrijkste van jouw website is de inhoud. Wat wil je vertellen? Teksten, foto's en video's zijn de ziel van de website. Het is dus belangrijk om dit in een vroeg stadium te plannen. Aan de hand van een content document en een structuur maken we een overzicht van wat er moet worden verzameld of gemaakt.

 

5. Bouw

Voordat we beginnen met de bouw maken we eerst een keuze voor een passende technische oplossing. Voor Content Management Systeem (CMS) functionaliteit gebruiken wij hoofdzakelijk Drupal. Maar ook maatwerk oplossingen op basis van PHP of Symfony passen we toe. Belangrijke argumenten zijn: open source, uitbreidbaarheid, eenvoud in gebruik en niet gebonden aan één leverancier.

 

6. Online marketing

Een mooie website is leuk maar totaal waardeloos als die niet gezien wordt. Dus belangrijk is de vraag: ‘Hoe brengen we de website onder de aandacht?’. Met een slimme online marketing mix zoeken we actief de doelgroep op. We optimaliseren jouw website voor zoekmachines en zetten eventueel advertentiecampagnes op. Het effect wordt gemeten en regelmatig bijgestuurd. Om blijvend succesvol te kunnen zijn moet dit regelmatig gebeuren.

 

7. Nazorg en service

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur is ons kantoor in Middelburg bereikbaar voor support. Onze klanten zeggen over ons:

  • Flexibel;
  • Meedenkend;
  • Betrokken;
  • Snel.

Onze doelgroep bestaat uit innovatieve, online georiënteerde MKB-bedrijven en organisaties in Middelburg, Veere, Vlissingen, Goes, Terneuzen of buiten Zeeland.