urban
heroes

Websitebouw en online marketing in Middelburg, Zeeland

Internetbureau

 

Internetbureau

Urban Heroes. Wij maken jou online beter zichtbaar!

No-nonsense internetbureau Urban Heroes is een VOF, gevestigd in een monumentaal kantoorpand in Middelburg en bestaat inmiddels 6 jaar. Ons team bestaat uit 6 online professionals uit Zeeland. Onze missie is het maken van mooie, hoogwaardige, eenvoudige, gebruiksvriendelijke en slimme producten.

 

Webapplicaties

Hoe groot of hoe klein je online ambities ook zijn, ons team van gecertificeerde ontwikkelaars kan het bouwen; van éénvoudige one-page websites tot complexe multi-site platformen.

 

Webshops

Een winkel die nooit sluit en waarin klanten uit heel Nederland (of daarbuiten) op bezoek komen. Wij maken snelle, makkelijk te onderhouden webshops.

 

Maatwerk

Het vereenvoudigen van je bedrijfsprocessen is vaak eenvoudiger dan je vooraf had gedacht. Door het slim inzetten van bestaande technieken wordt je werk gemakkelijker.

 

Fotografie en video

Met een jarenlange ervaring in fotografie, 360-graden fotografie en video laten we jouw product of bedrijf eruit springen.

 

Teksten

Webteksten schrijven is een vak apart. Door de inzet van de juiste teksten spreek je jouw doelgroep gemakkelijker aan. Samen met onze freelance tekstschrijvers maken we jouw content gemakkelijk toegankelijk.

 

Werkwijze

De weg naar een online held! Met een betrokken team van 6 Zeeuwse internetprofessionals delen we al 6 jaar één gezamenlijke passie: Jouw online ambities realiseren. Wij doen dit met een doordacht proces:

 

1. Luisteren

Wat wil je bereiken? Waarom wil je dat bereiken en waarom ben je de beste in jouw vakgebied? Door naar je te luisteren verplaatsen we ons in jouw vraag.

 

2. Idee

De inzichten die we uit verschillende gesprekken met jou hebben gekregen vertalen we naar een idee. Hierbij kijken we naar eventuele eerdere oplossingen, markttrends en statistieken. We bepalen concreet jouw propositie en hoe je jezelf wilt profileren. We denken na over hoe je in contact kunt komen met jouw gebruiker.

 

3. Ontwerp

Een goed (web)ontwerp communiceert je boodschap op een heldere manier naar je doelgroep. Eenvoudige, voorspelbare navigatie en optimale gebruiksvriendelijkheid zijn hier erg belangrijk. We houden rekening met de diverse apparaten waarop jouw website getoond zal worden (responsive design).

 

4. Content

Het allerbelangrijkste van jouw website is de inhoud. Wat wil je vertellen? Teksten, foto's en video's zijn de ziel van de website. Het is dus belangrijk om dit in een vroeg stadium te plannen. Aan de hand van een content document en een structuur maken we een overzicht van wat er moet worden verzameld of gemaakt.

 

5. Bouw

Voordat we beginnen met de bouw maken we eerst een keuze voor een passende technische oplossing. Voor Content Management Systeem (CMS) functionaliteit gebruiken wij hoofdzakelijk Drupal. Maar ook maatwerk oplossingen op basis van PHP of Symfony passen we toe. Belangrijke argumenten zijn: open source, uitbreidbaarheid, eenvoud in gebruik en niet gebonden aan één leverancier.

 

6. Online marketing

Een mooie website is leuk maar totaal waardeloos als die niet gezien wordt. Dus belangrijk is de vraag: ‘Hoe brengen we de website onder de aandacht?’. Met een slimme online marketing mix zoeken we actief de doelgroep op. We optimaliseren jouw website voor zoekmachines en zetten eventueel advertentiecampagnes op. Het effect wordt gemeten en regelmatig bijgestuurd. Om blijvend succesvol te kunnen zijn moet dit regelmatig gebeuren.

 

7. Nazorg en service

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur is ons kantoor in Middelburg bereikbaar voor support. Onze klanten zeggen over ons:

  • Flexibel;
  • Meedenkend;
  • Betrokken;
  • Snel.

Onze doelgroep bestaat uit innovatieve, online georiënteerde MKB-bedrijven en organisaties in Middelburg, Veere, Vlissingen, Goes, Terneuzen of buiten Zeeland.

Van het design tot aan de online marketing van jouw bedrijf, we bieden het allemaal bij Urban Heroes.

 

Bekijk hier projecten waar we trots op zijn.

 

Internetbureau Zeeland