GARAGE TOUW

Klant
Garage Touw

Categorie
Website

Website
garagetouw.nl

 

Onze opdracht

In de jaren ’40 is Garage Touw opgezet door Willem Touw. Dit familiebedrijf bestaat al ruim 70 jaar en het is overgedragen van generatie op generatie. De opdracht was om een website te bouwen waarop diverse zaken duidelijk naar voren zouden komen, namelijk:

  • Laten zien wat voor werkzaamheden Garage Touw verricht

  • De ervaring op het gebied van oldtimers laten zien

  • De uitstraling geven dat het een familiebedrijf is met veel kennis en specialisme

De aanpak

De aanpak die heeft geleid tot een mooi resultaat is de nauwe samenwerking tussen Urban Heroes en Garage Touw. De lijntjes zijn kort gehouden en dit zorgde voor snelle overeenstemming tussen beide partijen over diverse onderdelen van dit project. Urban Heroes is meerdere malen op de locatie van het bedrijf geweest om te ontdekken wat voor bedrijf Garage Touw is. Na het luisteren naar het achtergrondverhaal van Garage Touw is er besproken wat voor soort (potentiële) klanten de website zullen bezoeken en met welk doel zij de website zullen bezoeken. Tijdens dit proces zijn er meerdere meetings geweest om hier achter te komen. Na het uitdenken van de benodigde functionaliteiten, het ontwerpen en het bouwen van de website is de content die op de website staat ook verzorgd door Urban Heroes. Door de fijne samenwerking met Garage Touw ging dit erg vlot.

Het resultaat

Het resultaat: Een mooie website waar wij én de klant erg tevreden over zijn. Hieronder is de homepage van de website te zien. Via de link links in beeld kunt u de website bekijken.

 

Het is altijd fijn als de klant erg te spreken is over het vakwerk dat wij leveren. Zo heeft Garage Touw haar positieve ervaring met Urban Heroes gedeeld op Facebook: