Drupal Development

 

Drupal is een open source Content Management Systeem zoals Wordpress alleen dan 100.000 keer beter. Voor echte pro's dus, zoals wij. De meest recente versie van Drupal is Drupal 8. Alle websites die we op dit moment bouwen worden daarom in Drupal 8 gebouwd.

 

Voordelen van Drupal

Drupal is misschien wel het beste open source CMS ter wereld. Wat maakt Drupal eigenlijk zo goed? Wat zijn de voordelen en wat voor websites kun je met Drupal bouwen?

 

 
drupal 7 en 8.gif
 
drupal ontwikkelaar urban heroes.jpg

Kosten van Drupal

Drupal is open source en gratis te gebruiken. Er zijn dan ook geen licentiekosten aan verbonden. De kosten die wij doorberekenen zijn voor het maken van een interactie ontwerp, een ontwerp, het bouwen/configureren van de back end en het bouwen van de front end.

Verder rekenen we hosting kosten voor het installeren van de laatste, veilige Drupal versie en het maken van dagelijkse backups.

 

Doorontwikkeling op Drupal

Heb je een Drupal website en wil je om welke reden dan ook wisselen van ontwikkelaar? Wij kunnen in vrijwel alle gevallen door ontwikkelen op het huidige systeem. Omdat we al jaren met Drupal werken zijn wij gespecialiseerd in Drupal 6, Drupal 7 en de meest recente versie: Drupal 8.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Drupal development.png
 
 

Interesse in (doorontwikkeling op) Drupal?

Kom vrijblijvend met ons in contact over de mogelijkheden via:

M - erno@urban-heroes.nl

T - 0118 885 902

Of onderstaand formulier: