Drupal Development

Een nieuwe website waarop je makkelijk content kan plaatsen, een maatwerk applicatie, een multi-site omgeving of een webshop? Met Drupal is dat mogelijk! Met het open source Content Management Systeem (CMS) kun je alle content zelf publiceren en beheren. Open source houdt in dat je Drupal gratis mag gebruiken. Drupal is eenvoudig, flexibel, veilig en vooral ook betaalbaar wanneer je je website laat bouwen bij Urban Heroes. 

 
divider high.png

Waarom werkt Urban Heroes met Drupal?

Wij geloven in open source. Alle techniek die wij ontwikkelen voor jou is nooit van ons, maar van jou als klant. Drupal past daar als open source CMS perfect bij. Drupal biedt namelijk enorm veel mogelijkheden op het gebied van rechten. Vooral voor de maatwerk en de ingewikkeldere websites waarbij bijvoorbeeld verschillende rollen toegekend moeten worden op het gebied van content types. Of waar bijvoorbeeld personen van aparte afdelingen binnen een bedrijf specifieke rechten nodig hebben, is Drupal een ideaal systeem. 

 

 

drupal 7 en 8.gif
 
drupal ontwikkelaar urban heroes.jpg

Content types en blokken in Drupal

Drupal staat bekend om zijn content types; Content in een bepaalde vaste structuur met eigen velden. Bijvoorbeeld een nieuwsbericht met een titel, een afbeelding, een datum en een tekst. Standaard zijn er een paar eenvoudige content types, maar de kracht zit in het feit dat het je in staat stelt om zelf eenvoudig eigen content types te maken en die ook steeds te hergebruiken. Drupal wordt dan ook geprezen om het gebruik van blokken. Blokken kunnen het best vergeleken worden met widgets (kleine applicaties). Door de inzet van blokken ben je in staat om iedere pagina een eigen twist te geven en heb je ons bijna nooit nodig als de website eenmaal is opgeleverd. 

 

Waarom is Drupal gratis?

Drupal heeft een grote en actieve community. Binnen het Drupal ecosysteem bevinden zich meer dan een miljoen developers, designers en strategen. Onder leiding van een klein team leveren zij allen in grotere of kleinere mate een bijdrage aan de community. Naast de noodzakelijke beveiligingsupdates en updates om bij te blijven in het woud van browsers en hardware is Drupal ook continue bezig met uitbreidingen. Het Witte Huis en RTL zijn niet voor niets al jarenlang Drupal gebruikers.

Drupal development.png
 
ai-close-up-code-160107.jpg

Doorontwikkeling op Drupal

Heb je een Drupal website en wil je om welke reden dan ook wisselen van ontwikkelaar? Wij kunnen in vrijwel alle gevallen door ontwikkelen op het huidige systeem.

 

Urban Heroes is Drupal Specialist

Al sinds 2010 werken wij met Drupal en doordat een Drupal website altijd anders opgezet kan worden, voelt het alsof we altijd websites op maat aan het maken zijn. Alle kennis die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd zetten we dan ook in voor onze klanten. Inmiddels hebben we al ruim 150 websites in Drupal gebouwd voor klanten zoals Veiligheidsregio Zeeland, Scheldemond college, Golden Tulip Westduin, Auto Poppe en Kaapduin. 

Ben je op zoek naar een Drupal Specialist in Zeeland?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  

 
Ontwerpen en Feedback.png
divider high.png
 

Interesse in (doorontwikkeling op) Drupal?

Kom vrijblijvend met ons in contact over de mogelijkheden via:

M - erno@urban-heroes.nl

T - 0118 885 902

Of onderstaand formulier: