Webshop voor B2B

Op basis van het framework 'Symfony' hebben we onze eigen whitelabel webshop platform ontwikkeld. Het platform is dusdanig opgebouwd dat het voldoet aan wensen en eisen van een zakelijke webshop. Echter is de webshop naast de B2B markt ook prima voor de B2C markt toe te passen. Zo zijn er diverse ERP en betalingssystemen aan gekoppeld.

Omdat het voeden van zo’n webshop altijd een grote uitdaging is, zijn er tal van mogelijkheden om commerciële productdata uit externe bronnen te importeren. Bij deze data is te denken aan omschrijvingen, afbeeldingen, eigenschappen, productsheets, etc.

Het webshop platform is geoptimaliseerd voor zoekmachines (url structuur, canonicals etc). Daarnaast biedt de SOLR-implementatie een optimale performance en mogelijkheden tijdens het zoeken binnen de website.

Verder is er een CMS (content management systeem) aanwezig waarmee alles m.b.t. content gemaakt kan worden. Dit systeem is zeer flexibel waardoor dit eenvoudig uit te breiden is met nieuwe features. Hierdoor is doorontwikkeling voor de klant ook betaalbaar. Men kan dan denken aan pagina’s die dynamische content laten zien op basis van de context van de gebruiker die op dat moment ingelogd is, of een widget met reviews vanuit een exteren partij zoals 'Klanten vertellen' of 'Trustpilot'.

Interesse in onze whitelabel B2B webshop?

of wenst u meer informatie te ontvangen?
Doe een aanvraag:

Webshop B2B

De webshop is gebouwd naar aanleiding van een B2B klant met redelijk specifieke wensen, die niet in standaard webshop systemen gebouwd zitten.

Een aantal voorbeelden van key-features:

  • Scheiding maken tussen organisaties en gebruikers binnen organisaties

  • Af te kaderen assortimenten voor gebruikers binnen organisaties; bijvoorbeeld: persoon X mag alleen koffie en thee bestellen)

  • Klantspecifieke prijzen op producten

  • Klantspecifieke content

  • Koppelingen met inkoopsystemen van klanten (bijv, OCI)

  • Klantspecifieke producten zoals consignatie voorraad of drukwerk.

  • Beheer van gebruikers, locaties, privilleges etc. van eigen organisatie door managers.

 

 

 

Enkele van onze webshop klanten:


Webshop B2C

Onze whitelabel webshop is ook uitermate goed in te zetten als B2C webshop. Voor zowel startups als grotere webshops biedt ons platform veel mogelijkheden en opties, en is zo opgebouwd dat het niet gelimiteerd is voor uitbreidingen in welke vorm dan ook.

Op dit moment heeft ons platform meerdere koppelingen naar externen. Hieronder een aantal van deze koppelingen:

  • Mailchimp

  • Mailchimp Automation

  • Feed Generator (voor o.a. Google Shopping, Kieskeurig, Tweakers pricewatch)

Webshop voor starters

Onze whitelabel webshop zoals hierboven genoemd is zeer geschikt voor middel tot grote webshops of kleine webshops die zeer specifieke shoponderdelen nodig hebben. Voor kleine en startende webshops bieden we een uitbreiding op Drupal, het CMS dat we gebruiken voor de bouw van websites. Deze Drupal Commerce module is goed in te zetten en eenvoudig te beheren voor startende webshops.


Online marketing voor webshops

Naast de webshop platforms bieden we ook online marketing aan die gespecialiseerd en op maat is voor webshops. Denk hierbij aan online adverteren (Google Adwords, Bing Advertisement), e-mailmarketing, affiliate marketing, prijsvergelijkers of bijvoorbeeld slimme koppelingen met partijen zoals Amazon en Bol.com Plaza, waarbij algoritmes automatisch concurrerend prijzen op basis van je break-even prijs.