Dit doen wij.

Geen één klant is hetzelfde en elk bedrijf is uniek. Je bent trots op jouw bedrijf en dat mag best iedereen weten. Wij willen dit enthousiasme van u als klant dan ook graag overbrengen in unieke websites en/of een sterke online marketingstrategie. 
Doorgaans hanteren wij de onderstaande flow: 

back-orange.png

Strategie

Het begin. Als klant heb je een online doel, maar hoe ga je dit behalen? Omdat wij alle ins- en outs van online kennen, kunnen wij je helpen met het opzetten van een goed gevormde strategie als basis en vertrekpunt voor je online zichtbaarheid.

back-orange.png

 

 

Online marketing

Met een goede online marketingstrategie kunnen wij je helpen om vindbaar te zijn in de massa. Of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), een social media campagne, e-mailmarketing of het optimaliseren van uw website. Wij zorgen ervoor dat er meer resultaat te halen valt uit je campagne, website of webwinkel.

back-orange.png

 

Concept & Design

Na de strategie volgt de conceptfase. De website wordt geschetst. Hoe werkt de website, welke functionaliteiten en waar? Hoe navigeert een bezoeker zich door de website? Met een goed concept en een design kan de juiste doelgroep worden bereikt.

Webshop Urban Heroes.png

Webshop

Ons eigen ontwikkelde webshop platform richt zich op zowel B2B als B2C. Het werkt eenvoudig, zit vol functionaliteiten en is aan te sluiten op ieder boekhoudprogramma.

 

back-orange.png

 

Webdevelopment

We ontwikkelen mooie en resultaatgerichte websites voor zowel kleine als grote organisaties. Van een professionele bedrijfswebsite tot een creatieve actiesite.

 

back-orange.png

Maatwerk

 

Ben je op zoek naar een applicatie voor je bedrijf of organisatie, maar bestaat er nog geen programma voor? Wij kunnen je daarbij helpen. Bespreek met ons je wensen en wij creëren het.