DE VERFBRON

 

Klant
De Verfbron

Categorie
Website

Website
verfbron.nl

 

Onze opdracht

De Verfbron is een groothandel in verf, behang en toebehoren. Dit bedrijf is gevestigd in Goes, en wij zijn toentertijd door een van onze medewerkers in contact gekomen met Dingemanse. Dingemanse had de wens om klanten online te gaan bedienen door middel van een webshop. Na een naamswijziging van de webshop ging de webshop De Verfbron heten. Het uitzicht van De Verfbron is gericht op B2B, maar in eerste instantie wordt er ook gericht op B2C.

De aanpak

Aan Urban Heroes was het de taak om een goed werkende webshop te bouwen om de klanten van De Verfbron op een fijne manier mee te bedienen. Na een ontwerp te hebben ontvangen van een andere partij heeft Urban Heroes de webshop gebouwd en gezorgd voor de integratie met EZ-base. EZ-base wordt gebruikt voor de commerciële productdata van De Verfbron. Inhoudelijk heeft Urban Heroes alleen de techniek geleverd, want de content is door De Verfbron zelf verzorgd.

Het resultaat

De eigenaar van De Verfbron is zeer tevreden over het resultaat. In de ogen van de eigenaar van De Verfbron is dit een goede opstap naar een hoger doel. Wellicht dat wij hier in de toekomst ook aan bij kunnen dragen. Wij zijn zelf namelijk ook tevreden over deze samenwerking. Hieronder zijn er twee screenshots van de homepage te zien. Via de link die u links kunt vinden komt u terecht op de website van De Verfbron.