CO-WORX

 

Klant
Co-worx

Categorie
Website & online marketing

Website
co-worx.nl

 

Onze opdracht

Co-worx is een detacheringsbureau dat anders is dan andere bureaus. Het is namelijk een platform waarop werknemers gevonden kunnen worden binnen een bepaald vakgebied. Hierbij zijn werkzoekenden niet zomaar een nummer dat wordt gekoppeld aan een bedrijf, maar is er echt een menselijke aanpak aanwezig die persoonlijk aanvoelt. Via een van onze huidige klanten is Co-worx bij ons terecht gekomen. De behoefte van Co-worx was om een persoonlijk aanspreekpunt te zijn door middel van een platform, waarbij Co-Worx de connectie legt tussen werkzoekenden en werkgevers. Dit platform heeft Urban Heroes mogen bouwen.

De aanpak

Het proces ging eigenlijk vrij snel. Na een ontwerp gemaakt te hebben was Co-worx al vrij snel tevreden hiermee. Dit zorgde ervoor dat er niet veel afspraken en versies van het ontwerp nodig waren om tot het uiteindelijke resultaat te komen. Naast het ontwerpen en bouwen van de website heeft Urban Heroes ook de content verzorgd. Ook het opzetten van social media kanalen en templates hiervoor viel onder de opdracht. Zo hebben wij een LinkedIn- en Facebook-account opgezet en wordt de content in samenspraak met Co-worx gemaakt en gepost. Hierbij zijn er korte lijntjes tussen ons en de klant.

Het resultaat

Een mooie website die voldoet aan de wensen en behoeften van Co-worx is het resultaat. Van Co-worx hebben wij te horen gekregen dat zij het ontwerp super vonden. Zoals eerder gezegd zorgde dit niet alleen voor een relatief snel proces van ontwerp tot en met het eindresultaat, maar daarnaast kunnen wij ook blij zijn met dit compliment op zich. Hieronder zijn een aantal screenshots te zien van de homepage. Links in beeld kunt u een link vinden die naar de website gaat.