World of Oysters

EEN WEBSITE WAAR JE MEE OP REIS WORDT GENOMEN.

De uitdaging

World of Oysters is opgezet door de Oesterij in Yerseke. Tijdens verschillende ontmoetingen kwamen de eigenaren van de Oesterij in contact met andere kwekers van over de hele wereld. Daar zagen ze dezelfde toewijding voor het mooie product, maar ook de verschillende soorten kweektechnieken, smaken en vleespercentages. Het idee om de krachten te bundelen ontstond en het kreeg de naam World of Oysters.

World of Oysters levert van en over de hele wereld oesters, ze zijn het aanspreekpunt en regelen de complete levering. Er moest dan ook een website komen waar ze hun unieke aanbod aan oesters konden laten zien, maar waar ze ook het verhaal konden vertellen.

De Oplossing

Het verhaal vertellen van de kweker, wat hun uniek maakt en het grote aanbod dat ze hebben en kunnen leveren waren de belangrijkste onderdelen voor de website.

Zo ontstond er een website waar je mee op reis wordt genomen in de wereld van de oester en de kweker. Met het gebruik van duidelijke foto’s en ruimte voor de verhalen en informatie kan je alles lezen over de oesters. Door het grote aanbod van World of Oysters is er ook een handige zoekfunctie verwerkt. Hierdoor kan je op een eenvoudige manier, snel en efficiënt zoeken in het aanbod.

Neem vrijblijvend contact op