Kaapduin

DE SFEER EN UITSTRALING ONLINE OVERBRENGEN.

De uitdaging

Kaapduin is een mooie en frisse strandtent in Dishoek met een prachtig uitzicht op zee, waar kan worden genoten van de zonsondergang en de voorbijvarende schepen. Ideaal voor een relax dagje uit aan zee. Na overname van het strandpaviljoen is er veel veranderd, echter straalde de website nog de oude sfeer uit. De website moest moderner. De goede sfeer, de mooie locatie en het enthousiasme van de ondernemers dat moest worden overgebracht op de website. De taak van Urban Heroes was om dit te verwezenlijken.

De aanpak

Door het gebruik van de foto's en videobeelden krijgen bezoekers gelijk een goede sfeerimpressie van Kaapduin. De beleving, sfeer en uitstraling van Kaapduin komt gelijk over zodra de website wordt geopend. Verder hebben we bovenaan de pagina een overzichtelijk gestructureerd menu gemaakt waardoor de bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren.

Het resultaat

Het resultaat is dan ook een website waarop gelijk te zien is wat Kaapduin aanbiedt en die volledig responsive is voor tablets en smartphones! Zowel Kaapduin als Urban Heroes zijn tevreden over het verloop van dit project!

Bekijk hier de website: https://kaapduin.nl

Resultaat kaapduin

Neem vrijblijvend contact op