Hoveniersbedrijf Minderhoud

De uitdaging

Ze zijn tuinpartner voor kwaliteit in Zeeland: Hoveniersbedrijf Minderhoud. Met uitgebreide ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud onderscheiden zij zichzelf door vrijblijvend een tuinontwerp te maken, open te communiceren tijdens het hele traject, kwaliteit te leveren bij de uitvoering en goede nazorg te leveren. Aan Urban Heroes de taak om deze speerpunten terug te laten komen in een website en op social media.

De aanpak

Samen met Hoveniersbedrijf Minderhoud bespraken we de wensen en behoeftes voor de nieuwe website. Vervolgens werd het design gemaakt met huisstijl die past bij het bedrijf en gingen de developers aan de slag met het realiseren van de website. Omdat Hoveniersbedrijf Minderhoud zelf niet toe kwam aan het vullen van de website met content, pakten onze online marketeers dit voor hen op. We schreven teksten op basis van interviews over projecten en houtbouw. Teksten van de oude website werden herschreven en opnieuw gebruikt voor de nieuwe website. Daarnaast zorgen onze online marketeers elke week voor pakkende social media posts.

Het resultaat

Hoveniersbedrijf Minderhoud heeft een website waar een duidelijke huisstijl naar voren komt en de speerpunten centraal staan. Ook worden zij ontzorgt wat betreft social media, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het ontwikkelen en realiseren van kwalitatieve tuinprojecten. Al met al iets waar wij bij Urban Heroes met veel plezier aan gewerkt hebben en nog steeds met veel plezier aan werken.

Website bekijken

Neem vrijblijvend contact op