Holland topcampings

OVERNAME VAN DE WEBSITE EN DOORONTWIKKELING

WEBSITE

De uitdaging

Holland Topcampings is een samenwerking van de beste campings in Nederland. Op de website vind je onder andere een overzicht van deze campings en de mogelijkheid om gelijk te boeken.

Holland Topcampings heeft hun Drupal 8 website door een andere partij laten ontwerpen en bouwen, helaas waren zij niet tevreden over de samenwerking met deze partij. Dit kwam mede door het feit dat deze partij werkte met sprints. Zo pakte ze bugjes op maar de punten die leidde tot ontevredenheid werden gezien als meerwerk. Zo ontstond er een vervelende situatie voor beide partijen waardoor Holland Topcampings op zoek ging naar een andere partij om een nieuwe samenwerking mee aan te gaan. En zo kwamen ze bij Urban Heroes uit!

De aanpak

Naast het hosten van de website zijn onze Drupal Developers aan de slag gegaan met alle openstaande bugs. Dit omdat Holland Topcampings hun website graag zo snel mogelijk live wilden hebben. Zo hebben we onder andere de boekingswidget verbetert en ervoor gezorgd dat de snelheid en veiligheid beter is. Hierna kon de website live. Momenteel zijn we op de achtergrond nog druk bezig met het fixen van de overige bugs en zullen we ons in de toekomst bezighouden met een stukje doorontwikkeling en Online Marketing.

Neem vrijblijvend contact op