Feedback Training & Consulting

HET ONTWIKKELEN VAN EEN FACTURATIETOOL

MAATWERK

De uitdaging

De ontwikkelprogramma’s van Feedback zijn erop gericht om op individueel, team- en organisatieniveau te ondersteunen, wat leidt tot een positieve spiraal en groei op een manier die bij jou past en een bijdrage levert aan de ambities van je team en organisatie. Via een van onze medewerkers zijn we toentertijd in contact gekomen met een van de franchisenemers van Feedback. Bij Feedback was de behoefte ontstaan voor een tool waarmee je de online facturering kan regelen. Urban Heroes heeft de opdracht gekregen een facturatietool te ontwikkelen om de zorgen uit handen te nemen op het gebied van het factureren van de gegeven trainingen en consulten.

De aanpak

Vanaf het begin regelde automatiseringspartij Foliero onder andere de (offline) marketing van Feedback en daarnaast verzorgde zij de facturering middels een Excel-bestand. Dit Excel-bestand moest keer op keer worden vernieuwd en het leidde ook vaak tot verwarring wat betreft de versies van de bestanden. Om het gemakkelijker te maken hebben wij een online tool ontwikkeld waar alle franchisenemers bij kunnen.

De tool hebben wij zo gebouwd dat deze dezelfde cijfers genereert als de Excel-variant. Van het automatisch aanmaken van klantfacturen en inkomstenverdeling tot een financieel overzicht en automatische berekeningen van fee’s, BTW enzovoort; Alles zit in de facturatietool verwerkt. Dit is voornamelijk handig voor franchiseorganisaties.

Het resultaat

Feedback is erg te spreken over het resultaat. De tussenpartij Foliero zorgde hierbij ook voor een heldere communicatie en een goed bedrijfsproces/goede workflow. Dit hielp erg goed bij het ontwikkelen van de facturatietool. Hieronder is een screenshot te zien van het dashboard van de facturatietool. Er kunnen geen specifieke voorbeelden worden gegeven, omdat deze voorbeelden persoonlijke gegevens bevatten.

Neem vrijblijvend contact op