Egeniq

EEN WEBSITE DIE DE IDENTITEIT VAN EGENIQ UITDRAAGT.

De uitdaging

Egeniq levert de meest ideale oplossingen voor de vraagstukken van haar opdrachtgevers, in de vorm van apps. Ze zijn slim, vernieuwd en vooruitstrevend. Ongeacht het platform of device. Egeniq heeft in het verleden haar eigen website gebouwd, maar deze oogde nogal vol en blokkerig. Vandaar dat Egeniq de opdracht bij Urban Heroes heeft gelegd om een nieuwe website te bouwen die wat rustiger oogt. Daarnaast moest Urban Heroes de huisstijl/identiteit helemaal doorvertalen binnen de website.

De aanpak

Het begon bij het verder onderzoeken van het ‘probleem’ en het vraagstuk. Zo kwam Jill al snel tot de conclusie dat de website rustiger oogt met wat lichtere kleuren, meer tussenruimten en het beperken van het gebruik van achtergrondkleuren. Dit zijn zomaar een aantal punten die zijn meegenomen in het ontwerpen van de nieuwe website.

Om feedback te ontvangen op de ontwerpen hebben we gebruik gemaakt van InVision. Dit is een online omgeving waarin ontwerpen bekeken kunnen worden en waar er op een gemakkelijke manier feedback kan worden gegeven door de klant. Waar nodig vonden er meetings plaats, maar door het gebruik van InVision voor feedback en een soepel proces waren er niet veel meetings nodig.

Naast het ontwerpen en bouwen van de website hebben wij de website ook gevuld met content. Voor het schrijven van extra content heeft Kim ook nog interviews afgelegd.

Het resultaat

Het contact met Egeniq verliep goed en dit heeft er samen met de kwaliteiten van onze professionals voor gezorgd dat we een goed eindproduct hebben opgeleverd. Benieuwd wat Egeniq precies doet of gewoon benieuwd naar het eindproduct? Neem dan een kijkje op hun website: https://www.egeniq.com.

Neem vrijblijvend contact op