De Drvkkery

DE WINKELBELEVING ONLINE OVERBRENGEN.

WEBSHOP

De uitdaging

De Drvkkery is de boekenwinkel van Middelburg en omstreken. Maar met een groot aanbod in woord, beeld, geluid en wekelijkse live-optredens is de Drvkkery eigenlijk nog veel meer dan een boekenwinkel, het is een beleving. 

Deze beleving en het imago van de Drvkkery kwam op de huidige website niet over en daarom was het tijd voor een webshop met een nieuwe frisse look. De wens was wel dat de winkel centraal zou blijven staan. Ofwel wanneer mensen op de website terecht komen, moeten ze nieuwsgierig worden naar de winkel. Best een uitdaging in een tijd waar alles online te bestellen is!

De oplossing

Een webshop als aanvulling op de fysieke winkel, waar bezoekers de beleving en sfeer kunnen proeven en waar de winkel centraal staat. Tijdens de ontwerpfase hebben we ons vooral gericht op sfeer van de winkel en de mensen die samen de Drvkkery maken.

Het personeel heeft dan ook een prominente plek gekregen binnen de website. Zo kunnen zij onder andere hun favoriete producten, recensies, tips en adviezen toelichten op de website. Naast het personeel zijn ook de evenementen en workshops een belangrijk onderdeel van de Drvkkery. Ook deze hebben een mooie opvallende plek gekregen binnen de website.

De huisstijl van de Drvkkery is rood en er wordt gebruik gemaakt van sierlijke letters. Dit zijn niet de meest ideale kleuren om een gebruiker te verleiden om producten te bestellen en daarom is er gekozen voor de kleur groen om bepaalde webshop elementen aantrekkelijker te maken voor de gebruiker.

Neem vrijblijvend contact op