Boutique hotel Charley's

EEN LOGO EN EEN WEBSITE DIE PASSEN BIJ DIT UNIEKE HOTEL.

WEBSITE

De uitdaging

Hotel Charley’s is een boutique hotel dat sinds april 2019 haar deuren heeft geopend in Westkapelle, Zeeland. Na het overkopen en renoveren van het hotel dat ervoor was gevestigd op deze locatie, is Hotel Charley’s ontstaan. Een uniek boutique hotel in het driesterrensegment. Toen de eigenaren de sleutel hadden ontvangen en de renovatie kon beginnen, is Urban Heroes ingeschakeld. De opdracht die we kregen was om een logo te ontwerpen en een website te bouwen die past bij de stijl van dit unieke boutique hotel. De website moest ook worden gekoppeld met een boekingssysteem, zodat men eenvoudig een kamer kan boeken.

De aanpak

Aan de hand van een moodboard dat is gemaakt voor de renovatie van het hotel kon Jill starten met het ontwerpen van de website. Het was een uitdaging om een interactieontwerp te creëren voor een hotel dat er nog niet was. Het vervolg hierop was dat het zonder beeldmateriaal van het hotel ook een uitdaging was om direct een goed visueel ontwerp neer te zetten. Ondanks dat dit uitdagingen waren, is dit wel gelukt. Het traject met Hotel Charley’s is goed verlopen en het contact verliep soepel. Door af en toe een meeting te houden konden we beetje bij beetje verder werken naar het mooie eindresultaat.

Het resultaat

Een website die voldoet aan de wensen van de klant en daarnaast is hij ook ruim op tijd opgeleverd voor de opening van het hotel. Kortom wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Bent u dus op zoek naar een boutique hotel in Zeeland? Bekijk dan zeker even de website van Hotel Charley’s via onderstaande link.

hotelcharleys.nl

Neem vrijblijvend contact op