Auto Poppe

De uitdaging

Auto Poppe is de officiële dealer van Volkswagen, Audi, ŠKODA en SEAT in Zeeland. In 2016 hebben we een website mogen realiseren voor Auto Poppe en na vijf jaar zien we dat de website niet meer voldoet aan de wensen die er zijn. Daarom zijn we nu samen met Auto Poppe hard bezig met het realiseren van hun nieuwe website. 

Na de realisatie van hun website in 2016 zijn we ook gestart met het professionaliseren van de online marketing, het meedenken bij online vraagstukken en het beheren van alle content op hun website en social kanalen. Ofwel complete ontzorging op online vlak. Auto Poppe had niet de tijd, kennis en mankracht in huis om dit gedeelte zelf op te pakken en daarom kregen wij de opdracht om dit uit te voeren. 

De aanpak

Een strategische sessie samen met Auto Poppe waarin we persona's hebben gemaakt en een cardsorting hebben gehouden met alle functionaliteiten die in de website terug moeten komen. Op basis van deze informatie is onze interactiedesigner Jill gestart met een interactieontwerp. Volgende stap is het design en daarna zullen we starten met de bouw van de nieuwe Auto Poppe website. 

Een goede website is stap 1, maar het up-to-date houden van je content is erg belangrijk voor de vindbaarheid en relevantie van je website. Alle content van Auto Poppe hebben we in samenwerking met Auto Poppe gerealiseerd. Nieuwsberichten, modelpagina’s, banners, actiepagina’s, social media berichten, maar ook online campagnes en drukwerk. 

Door regelmatig samen te zitten en af en toe op locatie te werken bij Auto Poppe zijn we destijds een soort collega geworden. Door de korte lijntjes onderling en de fijne samenwerking zorgen we ervoor dat we de website en content op de juiste manier verder ontwikkelen en optimaliseren. 

We zijn er dan ook trots op dat we de samenwerking nog steeds voort mogen zetten. 
 

Neem vrijblijvend contact op