Even voorstellen: onze nieuwe stagiaire Rachelle

Natuurlijk willen we onze nieuwe stagiaire even aan jullie voorstellen en daarom schreef Rachelle een leuk blog over de dingen waar ze vrolijk van wordt, haar eerste indrukken van Urban Heroes en natuurlijk waar ze onderzoek naar gaat doen. Lees het hieronder!

Hoi allemaal, mijn naam is Rachelle Meiresonne en deze week ben ik met veel enthousiasme begonnen aan mijn afstudeerstage bij Urban Heroes. Ik begin hiermee aan de laatste fase van mijn 4-jarige opleiding Communicatie aan Hogeschool Rotterdam. Hoewel ik enorm kan genieten van het bruisende leven van Rotterdam, ben ik toch het liefst in mijn mooie woonplaats Middelburg. Hier vind je mij met mijn vriendinnen, mijn familie of mijn vriend. Één van mijn hobbies is reizen, maar dit geldt niet voor de treinreizen van/naar school 😉 Verder houd ik van mode, muziek, sociale media, dansen en fotografie.

Op mijn fietsje reed ik naar Urban Heroes voor mijn sollicitatiegesprek. In het prachtige pand aan de Dam voelde ik mij gelijk thuis. Kim en Erno voerden met mij het eerste gesprek. Niet één, maar twee vragenvuren om het nog even wat spannender te maken. Zij stelden mij echter al snel op mijn gemak, we maakten grapjes en voordat ik het wist was er al een uur voorbij. Aan het einde van het gesprek lieten Erno en Kim gelijk weten dat ik goed binnen het team zou passen en dat ik bij Urban Heroes aan de slag mocht. Super leuk! Ik had er gelijk zin in! 

Ik wilde iets onderzoeken waar Urban Heroes echt baat bij zou hebben

Ik had zelf nog geen opdracht bedacht, omdat mijn interesses vrij breed zijn en ik iets wilde doen waar het bedrijf écht baat bij heeft. Gelukkig had Urban Heroes al nagedacht over mogelijke opdrachten. Uiteindelijk hebben we samen de opdracht aangescherpt en vervolgens heeft school de formulering van de opdracht ook nog verder aangescherpt. Ik vond het best lastig om als tussenpartij te dienen tussen school en Urban Heroes. Beiden hadden misschien een andere kijk op zaken? Gelukkig was Urban Heroes hierbij flexibel. Ik ga onderzoeken met welke communicatiestrategie Urban Heroes zich optimaal kan positioneren om het aantal klanten uit de doelgroep te vergroten. 

Ik ben heel benieuwd naar de komende maanden. Ik ga in ieder geval met veel enthousiasme van start en ik denk dat ik het heel erg naar mijn zin ga hebben bij Urban Heroes! Ik hoop over een aantal maanden weer een blog te kunnen schrijven met positieve verhalen over Urban Heroes en met het nieuws dat ik geslaagd ben!

Succes Rachelle!!