De Drvkkery wint Google Golden Pin Award

Nominatie Golden Pin Award

Een paar weken geleden ontvingen we een mailtje van Jelmer, ons contactpersoon bij De Drvkkery, met als onderwerpregel: Topsecret ;-)

Ervaring leert dat mails die zo'n onderwerpregel hebben bij voorbaat al leuk zijn, maar deze mail was wel erg bijzonder.

In de mail vertelde Jelmer ons dat De Drvkkery door Google is genomineerd voor de meest creatieve en actieve onderneming in Zeeland tijdens de COVID19 en lockdown periode. 

Van ons wilde hij graag een overzicht van de producten en diensten die we hebben ingezet in de omnichannel strategie (mix van online en offline kanalen om klanten goed te bedienen). Ook wilde Google weten of we gebruik hadden gemaakt van de Ads Credits die Google beschikbaar heeft gesteld tijdens de lockdown periode. Deze credits konden worden ingezet voor advertenties in Google Ads. 

Gewonnen!

Na het aanleveren van onze antwoorden bleef het even stil, tot nu. Want begin van de middag stapte Jan de Vlieger (eigenaar van de De Drvkkery) samen met Jelmer en Rik binnen op ons kantoor met een grote glimlach. 

Na de enthousiaste 'goedemiddag' viel het kwartje: de Google Golden Pin Award is gewonnen door de Drvkkery! Met een uitgebreide felicitatie en een trots fotomomentje vierden we deze super winst! 

Deze prijs ontving De Drvkkery van Google voor onze creatieve oplossingen en online aanwezigheid tijdens de coronaperiode en de lockdown. Op basis van de Google reviews en positieve reacties zijn zij als winnaar van de provincie Zeeland uit de bus gekomen.

Google Golden Pin Award 2021 - Zeeland

Trots!

Elke dag werken we met passie en plezier voor en met onze klanten. Dat de Drvkkery dan de Google Golden Pin Award wint, voelt dan ook als de kroon op ons werk en daar zijn we als team enorm trots op!