Branches - automotive

De grote passie voor auto's van Erno vond al snel aansluiting bij de automotive branche. We mogen ons met klanten als Auto Poppe, Melse, Auto Koppejan, Hegeman groep en ASP Goes ook terecht experts noemen in de automotive branche.

 
online leads in automotive.png

Website bouw

Online leads zijn de toekomst

Ook de automotive branche veranderd mee naar online. Waar we eerst alleen nog maar afspraken in konden plannen en openingstijden konden vinden op de dealersite raken we steeds meer bekend met het online genereren van leads. Niet alleen meer op het gebied van occasions, maar ook op nieuwe modellen. Een dealer met een Online Lead Manager zijn eerder regel dan uitzondering.

In het bouwen van automotive sites houden we daarom rekening met het efficiënt verzamelen van leads, uiteraard met de dealerwensen voorop.

Meer showroombezoeken

Dát is wat alle dealers graag willen. Duidelijke 'call-to-actions' kunnen hier aan bijdragen, maar ook aan het werven van online leads.

back-orange.png

Automotive

Blijft de content van jouw automotive site ook achter? Of is jouw website toe aan vernieuwing? Kortom: benieuwd wat wij voor jouw automotive bedrijf kunnen betekenen?
Vanuit onze passie voor de branche helpen we je graag op weg! Neem eens contact op

online marketing voor automotive.png

Online Marketing

Content, campagnes en acties

Na livegang is het zaak om de content op orde te houden. Voor veel dealers heeft dit weinig focus en de content blijft daarom achterwege of er wordt content van derden gebruikt: duplicate content.

Voor een aantal autobedrijven houden wij daarom content up-to-date. Denk hierbij aan:

  • Campagnes
  • Acties
  • Nieuwsberichten
  • Nieuwe modellen
  • Kleine zaken zoals personeelswisselingen, nieuwe vestigingen, vernieuwen van foto's etc.

Input halen we uit diverse bronnen: de autodealer zelf, de importeur, officiële merksites en andere kanalen. Teksten herschrijven en plaatsen we voor de klant.

A-B testing

Welke tekst plaats je op je knop waarmee bezoekers een proefrit kunnen aanvragen? Of waar moet de persoon op de foto naartoe kijken op je modelpagina?
Doorlopend testen wij verschillende elementen op sites van onze klanten. Wist je dat sommige simpele tests resulteren in wel 15% meer leads?

SEO monitoring

Met diverse tools monitoren we de posities van onze klanten in verschillende zoekmachines. Zo werken we gericht toe naar een beter resultaat.

Campagnes

Naast de hardcore online marketing werkzaamheden zitten we bijna wekelijks bij onze klanten om te sparren over campagne mogelijkheden, het opzetten van een leuk event of om te kijken hoe we door middel van een unieke actie meer showroombezoeken kunnen krijgen. Door deze frequente bezoeken weten we wat er bij onze klanten speelt en kunnen we optimaal met ze meedenken.