ANIMATIE COMPAGNIE

 

Klant
Animatie Compagnie

Categorie
Online marketing

Website
werkenviadeanimatiecompagnie.nl

 

Onze opdracht

De Animatie Compagnie is een organisatie dat animatiemedewerkers werft voor onder andere campings. De samenwerking met deze organisatie is tot stand gekomen doordat Urban Heroes al eerder de website werkenviadeanimatiecompagnie.nl heeft gebouwd. Toen dit project met tevredenheid is afgesloten, werd ons gevraagd of wij ook de online marketing van de Animatie Compagnie konden realiseren. De Animatie Compagnie had in 2017 het doel om minimaal 350 animatiemedewerkers te werven. Urban Heroes moest dit realiseren door middel van online marketing.

De aanpak

Om dit doel te realiseren zijn er landingspagina’s en AdWords-campagnes geoptimaliseerd. Onder de AdWords-campagnes vielen Search-campagnes en Display-campagnes met banners. Ook hebben wij de Animatie Compagnie ondersteund in het beheren van de social media kanalen en is er een YouTube pre-roll ingezet. De Animatie Compagnie lijkt uit te breiden naar de volledige Europese markt in plaats van voornamelijk te focussen op onze buurlanden, dus de aanpak hierin zal ook moeten veranderen. Natuurlijk zijn wij dan ook bezig om meer nieuwe, creatieve oplossingen te bedenken en in te zetten voor het verzorgen van de online marketing voor deze organisatie.

Het resultaat

Onze aanpak van het project heeft geleid tot het behalen van het doel van het werven van minimaal 350 animatiemedewerkers voor het jaar 2017. Voor het jaar 2018 was het doel van de Animatie Compagnie verhoogd naar het werven van minimaal 400 animatiemedewerkers en dit doel hebben we behaald. Wij hopen erop ieder jaar de (nieuwe) doelen van de Animatie Compagnie te kunnen realiseren door middel van online marketing.